skip to Main Content

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Hjortestek

Rabarbramandelkake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Aspargessøndag

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Svinekam fylt med tørkede frukter

Sitronfromasj på valnøttbunn

Vannbakkelskringle

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Gravet makrell

Andeconfit med solbærsaus

Crema catalana

Brødpudding

Mokkakake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Dillsild

Julegrøt

Karamellpudding

Flamberte bananer

Butterdeigsinnbakt laks

Gratinert hummer

Sydfransk lammerygg

Syltede pærer

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Sviskeiskrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Kalvefrikassé

Multeiskrem

Butterdeigsterter

Ferskt kjøtt

Multekrem i krumkaker

Kremet hummersuppe

Nykokt hummer

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Appelsinmarinerte jordbær

Nataschas grytebakte shortribs

Langtidsbakt lammebog

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Friterte frukter

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Luftig sjokolademousse

Sennepssild

Viddas finnbiff

Pølsefest

Ovnsstekt landkylling

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Dillkokte kreps

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Pannekakelagkake

Helstekt sitronkylling

Megaburger

Helstekt piggvar

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Tjukkmelk med jordbær og mango

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Pavlova» – Marengskake

Grillet laks med Choronsaus

Krydderglasert ribbe

Hummersalat

Bringebærmoussekake

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Kokt røkt lammelår

Varm ostesufflé

Lammegryte

Napoleonskake

Lammekofta

«Ris a la mande» – Riskrem

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Lakrissyltede plommer

Syltede moreller

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Pinnekjøtt med rotmos

Varm sjokoladekake

Innbakt morellpai

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Saftige kjøttkaker

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Fransk eplestang

Grillet lammeribbe

Vegetarsøndag

«Paella»

Sherryfromasj

Eplekompott

Rådyrstek

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Fårikål

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Irish stew

Oberstinnesild

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Tilslørte bondepiker

Dronning Mauds fromasj

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Ovnsbakte epler

Gresskarpai

Påskeis-parfait

Mortensand

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

17. mai med kokt laks

Rømmevafler

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Lammestek med urter

Grillet entrecôte

Rabarbraterte

Bringebærbløtekake

Elgkarbonader

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Helstekt kalveentrecôte