skip to Main Content

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Dronning Mauds fromasj

Megaburger

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Bringebærbløtekake

Butterdeigsterter

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Vannbakkelskringle

Brødpudding

Varm sjokoladekake

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Svinekam fylt med tørkede frukter

Nykokt hummer

Innbakt morellpai

Syltede moreller

Mortensand

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Ris a la mande» – Riskrem

Dillkokte kreps

Hjortestek

Crema catalana

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

«Pavlova» – Marengskake

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Helstekt piggvar

Helstekt kalveentrecôte

Friterte frukter

Gratinert hummer

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Flamberte bananer

Julegrøt

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

17. mai med kokt laks

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Rabarbramandelkake

Luftig sjokolademousse

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Syltede pærer

Tilslørte bondepiker

Grillet lammeribbe

Rabarbraterte

Påskeis-parfait

Hummersalat

Lammegryte

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Appelsinmarinerte jordbær

Vegetarsøndag

Varm ostesufflé

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Kalvefrikassé

Ferskt kjøtt

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Saftige kjøttkaker

Sherryfromasj

Fårikål

Sennepssild

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Sviskeiskrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Rådyrstek

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Grillet entrecôte

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Irish stew

Aspargessøndag

Andeconfit med solbærsaus

Multekrem i krumkaker

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Kremet hummersuppe

Pølsefest

Karamellpudding

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Viddas finnbiff

Multeiskrem

Lakrissyltede plommer

Lammekofta

Svinenakke bakt i Rømertopf

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Napoleonskake

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Bringebærmoussekake

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Helstekt sitronkylling

Rømmevafler

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Paella»

Pannekakelagkake

Ovnsbakte epler

Oberstinnesild

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Pinnekjøtt med rotmos

Kokt røkt lammelår

Gravet makrell

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Dillsild

Butterdeigsinnbakt laks

Ovnsstekt landkylling

Sydfransk lammerygg

Lammestek med urter

Fransk eplestang

Sitronfromasj på valnøttbunn

Grillet laks med Choronsaus

Nataschas grytebakte shortribs

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Mokkakake

Elgkarbonader

Krydderglasert ribbe

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Langtidsbakt lammebog

Gresskarpai

Eplekompott