skip to Main Content

Karamellpudding

«Pavlova» – Marengskake

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Pølsefest

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Grillet entrecôte

Krydderglasert ribbe

Gresskarpai

Nataschas grytebakte shortribs

Sviskeiskrem

Mortensand

Appelsinmarinerte jordbær

Bringebærmoussekake

Brødpudding

Vegetarsøndag

Syltede moreller

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Langtidsbakt lammebog

Gratinert hummer

Dronning Mauds fromasj

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Hummersalat

Rømmevafler

Luftig sjokolademousse

Crema catalana

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Rådyrstek

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Lammegryte

Oberstinnesild

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

17. mai med kokt laks

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Grillet lammeribbe

Pinnekjøtt med rotmos

Kremet hummersuppe

Eplekompott

Aspargessøndag

Pannekakelagkake

«Ris a la mande» – Riskrem

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Helstekt piggvar

Kokt røkt lammelår

Fransk eplestang

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Fårikål

Påskeis-parfait

Napoleonskake

Ferskt kjøtt

«Paella»

Saftige kjøttkaker

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Vannbakkelskringle

Multekrem i krumkaker

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Andeconfit med solbærsaus

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Lammekofta

Flamberte bananer

Kalvefrikassé

Julegrøt

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Svinenakke bakt i Rømertopf

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Svinekam fylt med tørkede frukter

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Ovnsstekt landkylling

Innbakt morellpai

Bringebærbløtekake

Lakrissyltede plommer

Megaburger

Hjortestek

Irish stew

Sherryfromasj

Lammestek med urter

Helstekt sitronkylling

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Tjukkmelk med jordbær og mango

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Multeiskrem

Dillsild

Viddas finnbiff

Elgkarbonader

Dillkokte kreps

Sitronfromasj på valnøttbunn

Varm sjokoladekake

Butterdeigsterter

Gravet makrell

Rabarbramandelkake

Sydfransk lammerygg

Grillet laks med Choronsaus

Nykokt hummer

Syltede pærer

Helstekt kalveentrecôte

Mokkakake

Tilslørte bondepiker

Butterdeigsinnbakt laks

Friterte frukter

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Rabarbraterte

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Varm ostesufflé

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Sennepssild

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Ovnsbakte epler

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær