skip to Main Content

17. mai med kokt laks

Kokt røkt lammelår

Nataschas grytebakte shortribs

Lakrissyltede plommer

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Rabarbramandelkake

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Svinenakke bakt i Rømertopf

Hummersalat

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Irish stew

«Ris a la mande» – Riskrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Dillsild

Svinekam fylt med tørkede frukter

Pannekakelagkake

Multeiskrem

Rådyrstek

Andeconfit med solbærsaus

Viddas finnbiff

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Pølsefest

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Mortensand

Hjortestek

Lammekofta

Mokkakake

Vannbakkelskringle

Rabarbraterte

«Paella»

Sydfransk lammerygg

Gratinert hummer

Crema catalana

Sitronfromasj på valnøttbunn

Tjukkmelk med jordbær og mango

Sennepssild

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Pavlova» – Marengskake

Nykokt hummer

Butterdeigsterter

Grillet laks med Choronsaus

Karamellpudding

Varm sjokoladekake

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Rømmevafler

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Bringebærbløtekake

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Langtidsbakt lammebog

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Varm ostesufflé

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Bringebærmoussekake

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Multekrem i krumkaker

Kremet hummersuppe

Helstekt sitronkylling

Dillkokte kreps

Butterdeigsinnbakt laks

Syltede pærer

Ovnsstekt landkylling

Lammegryte

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Appelsinmarinerte jordbær

Gravet makrell

Saftige kjøttkaker

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Krydderglasert ribbe

Fårikål

Dronning Mauds fromasj

Helstekt piggvar

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Vegetarsøndag

Friterte frukter

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Grillet entrecôte

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Napoleonskake

Brødpudding

Grillet lammeribbe

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Oberstinnesild

Sherryfromasj

Gresskarpai

Lammestek med urter

Kalvefrikassé

Ovnsbakte epler

Ferskt kjøtt

Eplekompott

Julegrøt

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Tilslørte bondepiker

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Fransk eplestang

Luftig sjokolademousse

Syltede moreller

Sviskeiskrem

Pinnekjøtt med rotmos

Elgkarbonader

Flamberte bananer

Helstekt kalveentrecôte

Påskeis-parfait

Aspargessøndag

Megaburger

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Innbakt morellpai