skip to Main Content

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Julegrøt

«Paella»

Pannekakelagkake

Sherryfromasj

Svinenakke bakt i Rømertopf

Helstekt sitronkylling

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Tjukkmelk med jordbær og mango

Dronning Mauds fromasj

Kalvefrikassé

Syltede moreller

Krydderglasert ribbe

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Sitronfromasj på valnøttbunn

Sviskeiskrem

Megaburger

Crema catalana

Viddas finnbiff

Ferskt kjøtt

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Hummersalat

Pølsefest

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Gratinert hummer

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Multekrem i krumkaker

Varm ostesufflé

Appelsinmarinerte jordbær

Varm sjokoladekake

Elgkarbonader

Butterdeigsterter

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Kokt røkt lammelår

Eplekompott

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Dillsild

Helstekt kalveentrecôte

Nykokt hummer

Hjortestek

17. mai med kokt laks

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Irish stew

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Gravet makrell

Aspargessøndag

Lammegryte

«Pavlova» – Marengskake

Ovnsbakte epler

Multeiskrem

Fransk eplestang

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Brødpudding

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Mortensand

Innbakt morellpai

Bringebærbløtekake

Helstekt piggvar

Fårikål

Svinekam fylt med tørkede frukter

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Syltede pærer

Ovnsstekt landkylling

Napoleonskake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Karamellpudding

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Tilslørte bondepiker

Rømmevafler

Andeconfit med solbærsaus

Nataschas grytebakte shortribs

Grillet lammeribbe

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Påskeis-parfait

Rådyrstek

Saftige kjøttkaker

Sitronterte fra Menton med myk marengs

«Ris a la mande» – Riskrem

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Luftig sjokolademousse

Flamberte bananer

Butterdeigsinnbakt laks

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Lakrissyltede plommer

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Dillkokte kreps

Langtidsbakt lammebog

Rabarbraterte

Rabarbramandelkake

Grillet laks med Choronsaus

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Sennepssild

Grillet entrecôte

Bringebærmoussekake

Lammestek med urter

Friterte frukter

Pinnekjøtt med rotmos

Gresskarpai

Vannbakkelskringle

Vegetarsøndag

Mokkakake

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Oberstinnesild

Kremet hummersuppe

Sydfransk lammerygg

Lammekofta