SøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterLun eplekake med mandler og kanelkremJulegrøt«Paella»PannekakelagkakeSherryfromasjSvinenakke bakt i RømertopfHelstekt sitronkylling«Verdens beste» – KvæfjordkakeTjukkmelk med jordbær og mangoDronning Mauds fromasjKalvefrikasséSyltede morellerKrydderglasert ribbeRibbe med frikadeller, surkål og brun sausSitronfromasj på valnøttbunnSviskeiskremMegaburgerCrema catalanaViddas finnbiffFerskt kjøttSymfoni på kokt lettsaltet svineskankHummersalatPølsefest«Thanksgiving» – helstekt kalkunDronning Mauds sufflerte pannekakerGratinert hummerOvnsbakt klippfisk á la BacalaoSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtMultekrem i krumkakerVarm ostesuffléAppelsinmarinerte jordbærVarm sjokoladekakeElgkarbonaderButterdeigsterterFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausKokt røkt lammelårEplekompottKefir panna cotta med blåbærsuppeDillsildHelstekt kalveentrecôteNykokt hummerHjortestek17. mai med kokt laksNystekte Vestlandssveler med rørte bærRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremIrish stewKaramelliserte pærer med nougatiskremLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfettKryddersild med eple- og pepperrotdressing«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerGravet makrellAspargessøndagLammegryte«Pavlova» – MarengskakeOvnsbakte eplerMulteiskremFransk eplestangRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeBrødpuddingFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderStekt fersk marinert sild med karrisalatGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaMortensandInnbakt morellpaiBringebærbløtekakeHelstekt piggvarFårikålSvinekam fylt med tørkede frukterBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppePias deilige lune «Æbleskiver»Syltede pærerOvnsstekt landkyllingNapoleonskakeOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsGrytestekt rypemiddag i fløtesausKaramellpudding«Tagine» – marokkansk lammegryteTilslørte bondepikerRømmevaflerAndeconfit med solbærsausNataschas grytebakte shortribsGrillet lammeribbeBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgrytePåskeis-parfaitRådyrstekSaftige kjøttkakerSitronterte fra Menton med myk marengs«Ris a la mande» – Riskrem«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremLuftig sjokolademousseFlamberte bananerButterdeigsinnbakt laksKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørLakrissyltede plommerHonning og sennepsglasert hamburgerryggSjokoladebonnet på pistasjbunnDillkokte krepsLangtidsbakt lammebogRabarbraterteRabarbramandelkakeGrillet laks med ChoronsausFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskremIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærSennepssildGrillet entrecôteBringebærmoussekakeLammestek med urterFriterte frukterPinnekjøtt med rotmosGresskarpaiVannbakkelskringleVegetarsøndagMokkakakeMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausOberstinnesildKremet hummersuppeSydfransk lammeryggLammekofta Tweet Share Share Email