Skip to content

Syltede moreller

Lammegryte

Syltede pærer

Bringebærbløtekake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Innbakt morellpai

Grillet entrecôte

Irish stew

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Saftige kjøttkaker

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Vegetarsøndag

Fårikål

Rabarbramandelkake

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Kalvefrikassé

Rabarbraterte

Helstekt kalveentrecôte

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Grillet laks med Choronsaus

Varm ostesufflé

Varm sjokoladekake

«Pavlova» – Marengskake

Rømmevafler

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Lammekofta

Eplekompott

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

«Ris a la mande» – Riskrem

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Flamberte bananer

Tjukkmelk med jordbær og mango

Mortensand

Dronning Mauds fromasj

Dillsild

Gravet makrell

Gratinert hummer

Ovnsbakte epler

Ovnsstekt landkylling

Brødpudding

Pinnekjøtt med rotmos

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Tilslørte bondepiker

Crema catalana

Mokkakake

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Kremet hummersuppe

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

17. mai med kokt laks

Lammestek med urter

Aspargessøndag

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Elgkarbonader

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Hjortestek

Vannbakkelskringle

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Multekrem i krumkaker

Multeiskrem

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Andeconfit med solbærsaus

«Paella»

Rådyrstek

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sherryfromasj

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Krydderglasert ribbe

Grillet lammeribbe

Sydfransk lammerygg

Svinekam fylt med tørkede frukter

Hummersalat

Kokt røkt lammelår

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Pannekakelagkake

Ferskt kjøtt

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Dillkokte kreps

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Helstekt sitronkylling

Helstekt piggvar

Lakrissyltede plommer

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Friterte frukter

Påskeis-parfait

Karamellpudding

Butterdeigsinnbakt laks

Bringebærmoussekake

Appelsinmarinerte jordbær

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Sitronfromasj på valnøttbunn

Sennepssild

Gresskarpai

Julegrøt

Langtidsbakt lammebog

Napoleonskake

Luftig sjokolademousse

Fransk eplestang

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Viddas finnbiff

Svinenakke bakt i Rømertopf

Nykokt hummer

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Butterdeigsterter

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Sviskeiskrem

Pølsefest

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Oberstinnesild

Megaburger

Nataschas grytebakte shortribs