skip to Main Content

Viddas finnbiff

Sennepssild

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Nykokt hummer

Vegetarsøndag

Helstekt kalveentrecôte

Elgkarbonader

Multeiskrem

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sydfransk lammerygg

Fransk eplestang

Hjortestek

Svinekam fylt med tørkede frukter

Bringebærmoussekake

Aspargessøndag

Grillet lammeribbe

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Mortensand

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Langtidsbakt lammebog

Helstekt piggvar

Multekrem i krumkaker

Karamellpudding

Kremet hummersuppe

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Bringebærbløtekake

Napoleonskake

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Luftig sjokolademousse

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Lammekofta

Innbakt morellpai

Fårikål

Flamberte bananer

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Appelsinmarinerte jordbær

Nataschas grytebakte shortribs

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Tjukkmelk med jordbær og mango

Syltede moreller

Julegrøt

Gresskarpai

Lakrissyltede plommer

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Kokt røkt lammelår

Grillet laks med Choronsaus

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Sherryfromasj

Krydderglasert ribbe

Grillet entrecôte

Rabarbramandelkake

«Pavlova» – Marengskake

Hummersalat

Dronning Mauds fromasj

Mokkakake

Pannekakelagkake

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Varm ostesufflé

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Ovnsstekt landkylling

Butterdeigsterter

Crema catalana

Syltede pærer

«Paella»

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Rømmevafler

Gravet makrell

Butterdeigsinnbakt laks

Eplekompott

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Varm sjokoladekake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Andeconfit med solbærsaus

Brødpudding

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sviskeiskrem

Vannbakkelskringle

Ovnsbakte epler

Lammestek med urter

«Ris a la mande» – Riskrem

Rabarbraterte

Påskeis-parfait

Oberstinnesild

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Gratinert hummer

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

17. mai med kokt laks

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Pinnekjøtt med rotmos

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Kalvefrikassé

Sitronfromasj på valnøttbunn

Dillsild

Lammegryte

Tilslørte bondepiker

Megaburger

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Saftige kjøttkaker

Friterte frukter

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Ferskt kjøtt

Pølsefest

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Rådyrstek

Irish stew

Dillkokte kreps

Helstekt sitronkylling

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem