skip to Main Content

Crema catalana

Dillkokte kreps

Fransk eplestang

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Varm sjokoladekake

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Ris a la mande» – Riskrem

Multeiskrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Flamberte bananer

Bringebærmoussekake

Svinekam fylt med tørkede frukter

Sennepssild

Karamellpudding

Ovnsstekt landkylling

Gravet makrell

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Mortensand

Svinenakke bakt i Rømertopf

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Viddas finnbiff

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Rabarbramandelkake

Appelsinmarinerte jordbær

Lakrissyltede plommer

Kokt røkt lammelår

Oberstinnesild

Lammekofta

Pinnekjøtt med rotmos

Rømmevafler

Nykokt hummer

Krydderglasert ribbe

Innbakt morellpai

Andeconfit med solbærsaus

Mokkakake

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Ferskt kjøtt

Påskeis-parfait

17. mai med kokt laks

Dillsild

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Sviskeiskrem

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Grillet laks med Choronsaus

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Megaburger

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Eplekompott

Saftige kjøttkaker

Friterte frukter

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Gresskarpai

Vannbakkelskringle

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Rabarbraterte

Tjukkmelk med jordbær og mango

Multekrem i krumkaker

Tilslørte bondepiker

Sitronfromasj på valnøttbunn

Kremet hummersuppe

Helstekt kalveentrecôte

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Pølsefest

Syltede moreller

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Irish stew

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sherryfromasj

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Grillet entrecôte

Aspargessøndag

Bringebærbløtekake

Lammegryte

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Hjortestek

Hummersalat

Helstekt sitronkylling

Butterdeigsterter

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Gratinert hummer

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Langtidsbakt lammebog

«Pavlova» – Marengskake

Brødpudding

Fårikål

Vegetarsøndag

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Napoleonskake

Lammestek med urter

Butterdeigsinnbakt laks

Pannekakelagkake

Varm ostesufflé

Luftig sjokolademousse

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Nataschas grytebakte shortribs

Sydfransk lammerygg

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Ovnsbakte epler

Kalvefrikassé

Rådyrstek

Helstekt piggvar

Elgkarbonader

«Paella»

Syltede pærer

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Julegrøt

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Dronning Mauds fromasj

Grillet lammeribbe