skip to Main Content

Nykokt hummer

Grillet laks med Choronsaus

Pannekakelagkake

Dillsild

Mokkakake

Crema catalana

Brødpudding

Syltede pærer

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Luftig sjokolademousse

Vegetarsøndag

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Friterte frukter

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Kremet hummersuppe

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Syltede moreller

Påskeis-parfait

Multekrem i krumkaker

Megaburger

Lakrissyltede plommer

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Butterdeigsinnbakt laks

Hummersalat

Grillet lammeribbe

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Bringebærbløtekake

Dillkokte kreps

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Tilslørte bondepiker

Irish stew

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Rømmevafler

Kokt røkt lammelår

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Tjukkmelk med jordbær og mango

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Viddas finnbiff

Ovnsbakte epler

Rabarbramandelkake

17. mai med kokt laks

Lammekofta

Gresskarpai

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Multeiskrem

Andeconfit med solbærsaus

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sydfransk lammerygg

Ovnsstekt landkylling

Rådyrstek

Elgkarbonader

Karamellpudding

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Grillet entrecôte

Dronning Mauds fromasj

«Paella»

Svinekam fylt med tørkede frukter

Nataschas grytebakte shortribs

Langtidsbakt lammebog

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Helstekt kalveentrecôte

Sitronfromasj på valnøttbunn

Eplekompott

Appelsinmarinerte jordbær

Fransk eplestang

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Fårikål

Butterdeigsterter

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Flamberte bananer

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Mortensand

Sennepssild

Vannbakkelskringle

Ferskt kjøtt

Julegrøt

Kalvefrikassé

Bringebærmoussekake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Lammestek med urter

Napoleonskake

Pinnekjøtt med rotmos

Aspargessøndag

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Varm sjokoladekake

Lammegryte

Varm ostesufflé

Svinenakke bakt i Rømertopf

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Helstekt sitronkylling

Rabarbraterte

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

«Ris a la mande» – Riskrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Helstekt piggvar

Hjortestek

Krydderglasert ribbe

Innbakt morellpai

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Gravet makrell

«Pavlova» – Marengskake

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Oberstinnesild

Pølsefest

Sviskeiskrem

Saftige kjøttkaker

Gratinert hummer

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Sherryfromasj

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

«Tagine» – marokkansk lammegryte