skip to Main Content

Saftige kjøttkaker

Sviskeiskrem

Viddas finnbiff

Megaburger

Sherryfromasj

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Lammegryte

Mortensand

Tjukkmelk med jordbær og mango

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Grillet lammeribbe

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Sennepssild

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Grillet laks med Choronsaus

Dronning Mauds fromasj

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Paella»

Gratinert hummer

Pølsefest

Julegrøt

Varm sjokoladekake

Helstekt kalveentrecôte

Kokt røkt lammelår

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Ris a la mande» – Riskrem

Fårikål

Rømmevafler

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

«Pavlova» – Marengskake

Aspargessøndag

Dillkokte kreps

Sitronfromasj på valnøttbunn

Mokkakake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Sydfransk lammerygg

Ovnsbakte epler

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Kalvefrikassé

Syltede pærer

Butterdeigsterter

Bringebærmoussekake

Elgkarbonader

Varm ostesufflé

Gresskarpai

Vannbakkelskringle

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Flamberte bananer

Ovnsstekt landkylling

Dillsild

Langtidsbakt lammebog

Kremet hummersuppe

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Helstekt piggvar

Pinnekjøtt med rotmos

Rabarbramandelkake

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Tilslørte bondepiker

Appelsinmarinerte jordbær

Friterte frukter

17. mai med kokt laks

Nataschas grytebakte shortribs

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Napoleonskake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Påskeis-parfait

Eplekompott

Helstekt sitronkylling

Luftig sjokolademousse

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Krydderglasert ribbe

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Rådyrstek

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Rabarbraterte

Gravet makrell

Syltede moreller

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Svinenakke bakt i Rømertopf

Irish stew

Multekrem i krumkaker

Bringebærbløtekake

Ferskt kjøtt

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Lammestek med urter

Hjortestek

Karamellpudding

Hummersalat

Butterdeigsinnbakt laks

Lakrissyltede plommer

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Innbakt morellpai

Nykokt hummer

Vegetarsøndag

Crema catalana

Pannekakelagkake

Multeiskrem

Andeconfit med solbærsaus

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Lammekofta

Oberstinnesild

Fransk eplestang

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Brødpudding

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Grillet entrecôte

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus