skip to Main Content

Innbakt morellpai

Grillet lammeribbe

Påskeis-parfait

Bringebærmoussekake

Grillet laks med Choronsaus

Viddas finnbiff

Vegetarsøndag

Flamberte bananer

Gravet makrell

Kokt røkt lammelår

Rømmevafler

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

«Ris a la mande» – Riskrem

Ovnsstekt landkylling

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Pinnekjøtt med rotmos

«Pavlova» – Marengskake

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

«Paella»

Tilslørte bondepiker

17. mai med kokt laks

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Luftig sjokolademousse

Rabarbramandelkake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Syltede moreller

Helstekt piggvar

Fårikål

Sviskeiskrem

Appelsinmarinerte jordbær

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Pølsefest

Sitronfromasj på valnøttbunn

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Rabarbraterte

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Julegrøt

Dillsild

Rådyrstek

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Krydderglasert ribbe

Karamellpudding

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Lakrissyltede plommer

Varm ostesufflé

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Sydfransk lammerygg

Helstekt sitronkylling

Irish stew

Ferskt kjøtt

Hjortestek

Aspargessøndag

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Tjukkmelk med jordbær og mango

Brødpudding

Hummersalat

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Mokkakake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Varm sjokoladekake

Gresskarpai

Lammestek med urter

Kalvefrikassé

Mortensand

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Saftige kjøttkaker

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Dillkokte kreps

Lammegryte

Butterdeigsterter

Elgkarbonader

Helstekt kalveentrecôte

Bringebærbløtekake

Nykokt hummer

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Svinenakke bakt i Rømertopf

Lammekofta

Kremet hummersuppe

Andeconfit med solbærsaus

Multekrem i krumkaker

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Grillet entrecôte

Friterte frukter

Pannekakelagkake

Eplekompott

Butterdeigsinnbakt laks

Sherryfromasj

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Oberstinnesild

Vannbakkelskringle

Fransk eplestang

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Multeiskrem

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Megaburger

Syltede pærer

Dronning Mauds fromasj

Napoleonskake

Crema catalana

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Ovnsbakte epler

Svinekam fylt med tørkede frukter

Nataschas grytebakte shortribs

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Langtidsbakt lammebog

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Sennepssild

Gratinert hummer

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær