skip to Main Content

Viddas finnbiff

Pinnekjøtt med rotmos

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Hjortestek

Innbakt morellpai

Crema catalana

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Svinekam fylt med tørkede frukter

Vannbakkelskringle

Påskeis-parfait

Oberstinnesild

Vegetarsøndag

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Fransk eplestang

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Grillet lammeribbe

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Gratinert hummer

Gresskarpai

Bringebærbløtekake

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Sennepssild

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Sviskeiskrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Nykokt hummer

Ovnsbakte epler

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Lakrissyltede plommer

Karamellpudding

17. mai med kokt laks

Butterdeigsterter

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Appelsinmarinerte jordbær

Mortensand

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Rådyrstek

Kokt røkt lammelår

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Kremet hummersuppe

Julegrøt

Brødpudding

Dillkokte kreps

Bringebærmoussekake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Lammegryte

Grillet entrecôte

Pølsefest

Dillsild

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

«Pavlova» – Marengskake

Sitronfromasj på valnøttbunn

Lammestek med urter

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Tjukkmelk med jordbær og mango

Friterte frukter

Eplekompott

Dronning Mauds fromasj

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Luftig sjokolademousse

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

«Paella»

Gravet makrell

Helstekt kalveentrecôte

Helstekt sitronkylling

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Tilslørte bondepiker

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Nataschas grytebakte shortribs

Sydfransk lammerygg

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Andeconfit med solbærsaus

Ferskt kjøtt

Sherryfromasj

Syltede moreller

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

«Ris a la mande» – Riskrem

Krydderglasert ribbe

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Butterdeigsinnbakt laks

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Multeiskrem

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Rømmevafler

Hummersalat

Flamberte bananer

Varm sjokoladekake

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Multekrem i krumkaker

Rabarbramandelkake

Mokkakake

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Grillet laks med Choronsaus

Elgkarbonader

Ovnsstekt landkylling

Irish stew

Syltede pærer

Napoleonskake

Varm ostesufflé

Helstekt piggvar

Saftige kjøttkaker

Megaburger

Rabarbraterte

Lammekofta

Fårikål

Aspargessøndag

Langtidsbakt lammebog

Pannekakelagkake

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Kalvefrikassé