skip to Main Content

Mokkakake

17. mai med kokt laks

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Lammegryte

Gravet makrell

Grillet entrecôte

Pinnekjøtt med rotmos

Helstekt piggvar

Tilslørte bondepiker

Sennepssild

Rømmevafler

«Paella»

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Ovnsstekt landkylling

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Sherryfromasj

Napoleonskake

Lammestek med urter

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Langtidsbakt lammebog

Rådyrstek

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Crema catalana

Innbakt morellpai

Helstekt kalveentrecôte

Bringebærbløtekake

Grillet laks med Choronsaus

Butterdeigsinnbakt laks

Multekrem i krumkaker

Pannekakelagkake

Grillet lammeribbe

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Svinekam fylt med tørkede frukter

Luftig sjokolademousse

Vannbakkelskringle

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Nataschas grytebakte shortribs

Gratinert hummer

Megaburger

Tjukkmelk med jordbær og mango

Lakrissyltede plommer

Ferskt kjøtt

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Fårikål

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Brødpudding

Gresskarpai

Dillkokte kreps

Kremet hummersuppe

Svinenakke bakt i Rømertopf

Elgkarbonader

Andeconfit med solbærsaus

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Vegetarsøndag

Dronning Mauds fromasj

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Ovnsbakte epler

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Eplekompott

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Dillsild

Viddas finnbiff

Hjortestek

Irish stew

«Ris a la mande» – Riskrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Pølsefest

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Varm ostesufflé

Friterte frukter

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Bringebærmoussekake

Butterdeigsterter

«Pavlova» – Marengskake

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Flamberte bananer

Aspargessøndag

Karamellpudding

Syltede pærer

Kalvefrikassé

Varm sjokoladekake

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Nykokt hummer

Syltede moreller

Krydderglasert ribbe

Sviskeiskrem

Appelsinmarinerte jordbær

Fransk eplestang

Mortensand

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rabarbraterte

Sydfransk lammerygg

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Helstekt sitronkylling

Påskeis-parfait

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Julegrøt

Lammekofta

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Sitronfromasj på valnøttbunn

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Multeiskrem

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Saftige kjøttkaker

Hummersalat

Kokt røkt lammelår

Rabarbramandelkake

Oberstinnesild

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder