skip to Main Content

Sennepssild

Tilslørte bondepiker

Gravet makrell

Varm sjokoladekake

Kalvefrikassé

Syltede moreller

Varm ostesufflé

Andeconfit med solbærsaus

Oberstinnesild

Viddas finnbiff

Brødpudding

Lammestek med urter

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Pannekakelagkake

Karamellpudding

Irish stew

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Påskeis-parfait

Butterdeigsinnbakt laks

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Ovnsbakte epler

Lammegryte

Gresskarpai

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Multekrem i krumkaker

«Paella»

Tjukkmelk med jordbær og mango

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Mokkakake

Luftig sjokolademousse

Kremet hummersuppe

Hummersalat

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Helstekt sitronkylling

Nataschas grytebakte shortribs

Sherryfromasj

Ovnsstekt landkylling

Saftige kjøttkaker

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Appelsinmarinerte jordbær

Vegetarsøndag

Rabarbraterte

Lakrissyltede plommer

Pinnekjøtt med rotmos

Napoleonskake

Eplekompott

Elgkarbonader

Friterte frukter

Grillet laks med Choronsaus

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Helstekt kalveentrecôte

Krydderglasert ribbe

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Megaburger

Gratinert hummer

Langtidsbakt lammebog

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Fransk eplestang

Aspargessøndag

Rømmevafler

Fårikål

Flamberte bananer

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Multeiskrem

Kokt røkt lammelår

Pølsefest

Mortensand

Rådyrstek

Sitronfromasj på valnøttbunn

Hjortestek

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Grillet entrecôte

Butterdeigsterter

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Ris a la mande» – Riskrem

Crema catalana

17. mai med kokt laks

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Syltede pærer

Bringebærbløtekake

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Dronning Mauds fromasj

Julegrøt

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Svinenakke bakt i Rømertopf

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Sviskeiskrem

Vannbakkelskringle

Sydfransk lammerygg

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Dillsild

«Pavlova» – Marengskake

Rabarbramandelkake

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Ferskt kjøtt

Lammekofta

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Bringebærmoussekake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Helstekt piggvar

Nykokt hummer

Dillkokte kreps

Innbakt morellpai

Grillet lammeribbe