skip to Main Content

Lammestek med urter

Karamellpudding

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Rømmevafler

Andeconfit med solbærsaus

Varm sjokoladekake

Grillet laks med Choronsaus

Dronning Mauds fromasj

Hjortestek

Julegrøt

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Multeiskrem

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Butterdeigsterter

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Syltede pærer

Lakrissyltede plommer

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Eplekompott

Rabarbramandelkake

Gravet makrell

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sennepssild

Nataschas grytebakte shortribs

Mortensand

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Fransk eplestang

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Luftig sjokolademousse

Sherryfromasj

«Paella»

Kokt røkt lammelår

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Irish stew

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Fårikål

Hummersalat

Elgkarbonader

Kremet hummersuppe

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Pannekakelagkake

Pinnekjøtt med rotmos

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

«Ris a la mande» – Riskrem

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Påskeis-parfait

Krydderglasert ribbe

Vannbakkelskringle

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Helstekt piggvar

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Helstekt sitronkylling

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Tilslørte bondepiker

Ferskt kjøtt

Rabarbraterte

Ovnsbakte epler

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Crema catalana

Rådyrstek

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Nykokt hummer

Sydfransk lammerygg

Langtidsbakt lammebog

Friterte frukter

Innbakt morellpai

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Ovnsstekt landkylling

Varm ostesufflé

Gresskarpai

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Napoleonskake

Lammekofta

Multekrem i krumkaker

Vegetarsøndag

Saftige kjøttkaker

Viddas finnbiff

17. mai med kokt laks

Lammegryte

Brødpudding

Appelsinmarinerte jordbær

Tjukkmelk med jordbær og mango

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

«Pavlova» – Marengskake

Butterdeigsinnbakt laks

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sitronfromasj på valnøttbunn

Grillet entrecôte

Megaburger

Syltede moreller

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Mokkakake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Bringebærmoussekake

Aspargessøndag

Dillsild

Pølsefest

Kalvefrikassé

Helstekt kalveentrecôte

Sviskeiskrem

Flamberte bananer

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Dillkokte kreps

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Bringebærbløtekake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Grillet lammeribbe

Gratinert hummer

Oberstinnesild

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær