skip to Main Content

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Lammestek med urter

Vegetarsøndag

Varm ostesufflé

Aspargessøndag

Kremet hummersuppe

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Megaburger

Andeconfit med solbærsaus

«Paella»

Krydderglasert ribbe

Sherryfromasj

Innbakt morellpai

Grillet laks med Choronsaus

Kokt røkt lammelår

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Appelsinmarinerte jordbær

Gravet makrell

Rabarbramandelkake

Saftige kjøttkaker

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Gratinert hummer

Mortensand

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Pølsefest

Fransk eplestang

«Pavlova» – Marengskake

«Ris a la mande» – Riskrem

Friterte frukter

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Dillsild

Multekrem i krumkaker

Crema catalana

Bringebærbløtekake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Lakrissyltede plommer

Rabarbraterte

Butterdeigsinnbakt laks

Grillet entrecôte

Napoleonskake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Flamberte bananer

Syltede pærer

Tilslørte bondepiker

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Ovnsstekt landkylling

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Viddas finnbiff

Lammekofta

Nataschas grytebakte shortribs

Varm sjokoladekake

Dillkokte kreps

Helstekt kalveentrecôte

17. mai med kokt laks

Helstekt sitronkylling

Nykokt hummer

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Bringebærmoussekake

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Fårikål

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Hjortestek

Rådyrstek

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Ovnsbakte epler

Pannekakelagkake

Langtidsbakt lammebog

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Julegrøt

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Mokkakake

Hummersalat

Irish stew

Eplekompott

Luftig sjokolademousse

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Helstekt piggvar

Svinekam fylt med tørkede frukter

Multeiskrem

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Brødpudding

Sennepssild

Karamellpudding

Syltede moreller

Svinenakke bakt i Rømertopf

Dronning Mauds fromasj

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Vannbakkelskringle

Grillet lammeribbe

Elgkarbonader

Ferskt kjøtt

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Rømmevafler

Pinnekjøtt med rotmos

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Gresskarpai

Butterdeigsterter

Sitronfromasj på valnøttbunn

Kalvefrikassé

Lammegryte

Oberstinnesild

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Påskeis-parfait

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Sviskeiskrem

Sydfransk lammerygg