Skip to content

Ovnsstekt landkylling

Bringebærbløtekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Mokkakake

Julegrøt

Tjukkmelk med jordbær og mango

Vannbakkelskringle

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Andeconfit med solbærsaus

Flamberte bananer

Appelsinmarinerte jordbær

Sviskeiskrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Kokt røkt lammelår

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Tilslørte bondepiker

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Lakrissyltede plommer

Nykokt hummer

Helstekt kalveentrecôte

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

«Ris a la mande» – Riskrem

Gravet makrell

Butterdeigsinnbakt laks

Luftig sjokolademousse

Syltede moreller

Grillet entrecôte

«Paella»

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Butterdeigsterter

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Helstekt sitronkylling

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Krydderglasert ribbe

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sydfransk lammerygg

Viddas finnbiff

Hjortestek

Friterte frukter

Sennepssild

Varm sjokoladekake

Brødpudding

Multekrem i krumkaker

Karamellpudding

Aspargessøndag

Langtidsbakt lammebog

Syltede pærer

Pølsefest

Vegetarsøndag

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Grillet laks med Choronsaus

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Innbakt morellpai

Lammestek med urter

Irish stew

Eplekompott

Gratinert hummer

Dillkokte kreps

Gresskarpai

Rabarbraterte

Sitronfromasj på valnøttbunn

Dillsild

17. mai med kokt laks

Bringebærmoussekake

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Hummersalat

Rømmevafler

Elgkarbonader

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Rådyrstek

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Multeiskrem

Ferskt kjøtt

Fransk eplestang

Kremet hummersuppe

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Svinekam fylt med tørkede frukter

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Nataschas grytebakte shortribs

Sherryfromasj

Helstekt piggvar

Ovnsbakte epler

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Pinnekjøtt med rotmos

Megaburger

Lammekofta

Lammegryte

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Oberstinnesild

Rabarbramandelkake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Crema catalana

Pannekakelagkake

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Dronning Mauds fromasj

Grillet lammeribbe

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Påskeis-parfait

Varm ostesufflé

Saftige kjøttkaker

Fårikål

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Napoleonskake

Mortensand

«Pavlova» – Marengskake

Kalvefrikassé