skip to Main Content

Syltede pærer

Eplekompott

Appelsinmarinerte jordbær

Ovnsbakte epler

Friterte frukter

Lammegryte

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Andeconfit med solbærsaus

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Fårikål

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Crema catalana

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Karamellpudding

Rådyrstek

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Gravet makrell

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Bringebærbløtekake

Sitronfromasj på valnøttbunn

Lammestek med urter

Vegetarsøndag

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Bringebærmoussekake

«Ris a la mande» – Riskrem

Luftig sjokolademousse

Helstekt sitronkylling

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Megaburger

«Paella»

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Pølsefest

Helstekt piggvar

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Brødpudding

Viddas finnbiff

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Kalvefrikassé

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Dillsild

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Sydfransk lammerygg

Nataschas grytebakte shortribs

Elgkarbonader

Aspargessøndag

Krydderglasert ribbe

Varm sjokoladekake

Kokt røkt lammelår

Kremet hummersuppe

Saftige kjøttkaker

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Irish stew

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Fransk eplestang

Hummersalat

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Multekrem i krumkaker

Tjukkmelk med jordbær og mango

Butterdeigsinnbakt laks

Napoleonskake

Dillkokte kreps

Sviskeiskrem

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Flamberte bananer

Langtidsbakt lammebog

Ovnsstekt landkylling

Hjortestek

Nykokt hummer

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sherryfromasj

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Lakrissyltede plommer

Tilslørte bondepiker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Ferskt kjøtt

Svinekam fylt med tørkede frukter

Vannbakkelskringle

Gratinert hummer

Helstekt kalveentrecôte

Påskeis-parfait

Grillet lammeribbe

Rabarbramandelkake

Rabarbraterte

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Lammekofta

17. mai med kokt laks

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Pannekakelagkake

Butterdeigsterter

Sennepssild

Rømmevafler

Grillet entrecôte

Syltede moreller

Varm ostesufflé

Mokkakake

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Innbakt morellpai

Julegrøt

Dronning Mauds fromasj

«Pavlova» – Marengskake

Mortensand

Pinnekjøtt med rotmos

Grillet laks med Choronsaus

Gresskarpai

Oberstinnesild

Multeiskrem