skip to Main Content

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Sitronfromasj på valnøttbunn

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Rabarbramandelkake

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Sherryfromasj

Varm sjokoladekake

Multeiskrem

Luftig sjokolademousse

«Pavlova» – Marengskake

Sydfransk lammerygg

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Grillet entrecôte

Pannekakelagkake

Kokt røkt lammelår

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sennepssild

Pias deilige lune «Æbleskiver»

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Kremet hummersuppe

Gresskarpai

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Kalvefrikassé

Ovnsstekt landkylling

Oberstinnesild

Gravet makrell

Irish stew

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Bringebærbløtekake

Rabarbraterte

Viddas finnbiff

Syltede pærer

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Lakrissyltede plommer

Vegetarsøndag

Crema catalana

Friterte frukter

Lammegryte

Ferskt kjøtt

Saftige kjøttkaker

Grillet laks med Choronsaus

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Fårikål

Eplekompott

Nataschas grytebakte shortribs

Lammekofta

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Karamellpudding

Bringebærmoussekake

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

17. mai med kokt laks

Julegrøt

Innbakt morellpai

Varm ostesufflé

Grillet lammeribbe

Krydderglasert ribbe

Pinnekjøtt med rotmos

Flamberte bananer

Dronning Mauds fromasj

Dillkokte kreps

Vannbakkelskringle

Svinenakke bakt i Rømertopf

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Nykokt hummer

Mokkakake

Rømmevafler

Aspargessøndag

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Hjortestek

Gratinert hummer

Fransk eplestang

Tilslørte bondepiker

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Tjukkmelk med jordbær og mango

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Mortensand

Sviskeiskrem

Dillsild

Helstekt kalveentrecôte

Pølsefest

«Paella»

Helstekt piggvar

Syltede moreller

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Ris a la mande» – Riskrem

Lammestek med urter

Elgkarbonader

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Hummersalat

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Brødpudding

Napoleonskake

Multekrem i krumkaker

Butterdeigsinnbakt laks

Ovnsbakte epler

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Svinekam fylt med tørkede frukter

Rådyrstek

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Butterdeigsterter

Helstekt sitronkylling

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Langtidsbakt lammebog

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Påskeis-parfait

Megaburger

Andeconfit med solbærsaus

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Appelsinmarinerte jordbær