skip to Main Content

Eplekompott

Friterte frukter

Bringebærmoussekake

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Irish stew

Mokkakake

Multekrem i krumkaker

Butterdeigsinnbakt laks

Multeiskrem

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Rømmevafler

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Julegrøt

Napoleonskake

Hjortestek

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Saftige kjøttkaker

Nataschas grytebakte shortribs

Brødpudding

Pannekakelagkake

Andeconfit med solbærsaus

Syltede pærer

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Pavlova» – Marengskake

Mortensand

Innbakt morellpai

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sherryfromasj

Crema catalana

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Svinekam fylt med tørkede frukter

Lammekofta

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Lakrissyltede plommer

Dronning Mauds fromasj

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Tjukkmelk med jordbær og mango

Gravet makrell

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Megaburger

Lammegryte

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Varm sjokoladekake

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Dillsild

17. mai med kokt laks

Luftig sjokolademousse

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Flamberte bananer

Hummersalat

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Karamellpudding

«Ris a la mande» – Riskrem

Gresskarpai

Helstekt sitronkylling

Gratinert hummer

Påskeis-parfait

Butterdeigsterter

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Vannbakkelskringle

Grillet lammeribbe

Grillet entrecôte

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Varm ostesufflé

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Langtidsbakt lammebog

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Viddas finnbiff

Elgkarbonader

Vegetarsøndag

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Ovnsstekt landkylling

Pølsefest

Kalvefrikassé

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Nykokt hummer

Helstekt kalveentrecôte

Pinnekjøtt med rotmos

Rabarbraterte

Sydfransk lammerygg

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Rådyrstek

Tilslørte bondepiker

Oberstinnesild

Aspargessøndag

Sviskeiskrem

Rabarbramandelkake

Bringebærbløtekake

Sitronfromasj på valnøttbunn

Lammestek med urter

Grillet laks med Choronsaus

Ovnsbakte epler

Kokt røkt lammelår

Helstekt piggvar

Appelsinmarinerte jordbær

Syltede moreller

Kremet hummersuppe

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Krydderglasert ribbe

Fårikål

Fransk eplestang

Dillkokte kreps

Ferskt kjøtt

Sennepssild

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Paella»