Skip to content

Crema catalana

Helstekt sitronkylling

Hummersalat

Kokt røkt lammelår

Oberstinnesild

Karamellpudding

Påskeis-parfait

Langtidsbakt lammebog

Grillet entrecôte

Innbakt morellpai

Grillet laks med Choronsaus

«Tagine» – marokkansk lammegryte

17. mai med kokt laks

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Megaburger

Friterte frukter

Nykokt hummer

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Napoleonskake

Krydderglasert ribbe

Appelsinmarinerte jordbær

Irish stew

Syltede moreller

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Mortensand

Elgkarbonader

Nataschas grytebakte shortribs

Saftige kjøttkaker

Svinenakke bakt i Rømertopf

Lammegryte

Pannekakelagkake

Butterdeigsinnbakt laks

Flamberte bananer

Sitronfromasj på valnøttbunn

Dronning Mauds fromasj

Ovnsbakte epler

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Pias deilige lune «Æbleskiver»

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Ovnsstekt landkylling

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Eplekompott

«Ris a la mande» – Riskrem

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Vegetarsøndag

Lammestek med urter

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Vannbakkelskringle

Gratinert hummer

Dillsild

Sydfransk lammerygg

Lammekofta

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Svinekam fylt med tørkede frukter

Pølsefest

Multekrem i krumkaker

Luftig sjokolademousse

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Mokkakake

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Varm sjokoladekake

Hjortestek

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Gresskarpai

Varm ostesufflé

Lakrissyltede plommer

Helstekt kalveentrecôte

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Syltede pærer

Grillet lammeribbe

Brødpudding

«Paella»

Sennepssild

Bringebærmoussekake

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Kremet hummersuppe

Rabarbraterte

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Butterdeigsterter

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Rådyrstek

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Bringebærbløtekake

Kalvefrikassé

«Pavlova» – Marengskake

Julegrøt

Ferskt kjøtt

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Andeconfit med solbærsaus

Rømmevafler

Helstekt piggvar

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Gravet makrell

Viddas finnbiff

Rabarbramandelkake

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Tilslørte bondepiker

Multeiskrem

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Sviskeiskrem

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Fårikål

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Pinnekjøtt med rotmos

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Aspargessøndag

Fransk eplestang

Sherryfromasj

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Dillkokte kreps