skip to Main Content

Irish stew

Varm sjokoladekake

Rabarbraterte

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Dillsild

Svinekam fylt med tørkede frukter

Fårikål

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Tilslørte bondepiker

Langtidsbakt lammebog

Hummersalat

Nataschas grytebakte shortribs

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Kremet hummersuppe

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Ferskt kjøtt

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Julegrøt

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Sviskeiskrem

Grillet entrecôte

Bringebærmoussekake

Varm ostesufflé

Helstekt piggvar

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Grillet laks med Choronsaus

Dronning Mauds fromasj

Eplekompott

«Ris a la mande» – Riskrem

Gratinert hummer

Friterte frukter

Dillkokte kreps

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Krydderglasert ribbe

Rømmevafler

Aspargessøndag

Mokkakake

Ovnsstekt landkylling

Pølsefest

Megaburger

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Sydfransk lammerygg

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Paella»

Syltede moreller

Appelsinmarinerte jordbær

Multekrem i krumkaker

Crema catalana

Flamberte bananer

Sherryfromasj

Vannbakkelskringle

Napoleonskake

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Vegetarsøndag

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Syltede pærer

Bringebærbløtekake

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Hjortestek

Butterdeigsterter

Viddas finnbiff

Rabarbramandelkake

Grillet lammeribbe

Karamellpudding

Andeconfit med solbærsaus

Kalvefrikassé

Innbakt morellpai

Lakrissyltede plommer

Mortensand

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Sitronfromasj på valnøttbunn

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Pinnekjøtt med rotmos

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Tjukkmelk med jordbær og mango

Luftig sjokolademousse

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Multeiskrem

Gravet makrell

Sennepssild

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Pannekakelagkake

Ovnsbakte epler

Oberstinnesild

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Brødpudding

Lammekofta

Nykokt hummer

Lammegryte

Påskeis-parfait

«Pavlova» – Marengskake

Rådyrstek

Fransk eplestang

17. mai med kokt laks

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Gresskarpai

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Elgkarbonader

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Kokt røkt lammelår

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Helstekt kalveentrecôte

Helstekt sitronkylling

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Butterdeigsinnbakt laks

Lammestek med urter

Saftige kjøttkaker