Søk i listene F.eks.: torskSøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterOvnsstekt landkyllingBringebærbløtekakeOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsMokkakakeJulegrøtTjukkmelk med jordbær og mangoVannbakkelskringle«Verdens beste» – KvæfjordkakeAndeconfit med solbærsausFlamberte bananerAppelsinmarinerte jordbærSviskeiskremLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfettKokt røkt lammelår«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremTilslørte bondepikerSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeLakrissyltede plommerNykokt hummerHelstekt kalveentrecôteNystekte Vestlandssveler med rørte bær«Ris a la mande» – RiskremGravet makrellButterdeigsinnbakt laksLuftig sjokolademousseSyltede morellerGrillet entrecôte«Paella»Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausButterdeigsterterFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskremHelstekt sitronkyllingIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærKryddersild med eple- og pepperrotdressingSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtKrydderglasert ribbe«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderSvinenakke bakt i RømertopfSydfransk lammeryggViddas finnbiffHjortestekFriterte frukterSennepssildVarm sjokoladekakeBrødpuddingMultekrem i krumkakerKaramellpuddingAspargessøndagLangtidsbakt lammebogSyltede pærerPølsefestVegetarsøndagSjokoladebonnet på pistasjbunnRibbe med frikadeller, surkål og brun saus«Thanksgiving» – helstekt kalkunGrillet laks med ChoronsausGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaPias deilige lune «Æbleskiver»Innbakt morellpaiLammestek med urterIrish stewEplekompottGratinert hummerDillkokte krepsGresskarpaiRabarbraterteSitronfromasj på valnøttbunnDillsild17. mai med kokt laksBringebærmoussekakeMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørHummersalatRømmevaflerElgkarbonaderGrytestekt rypemiddag i fløtesausRådyrstekKefir panna cotta med blåbærsuppeMulteiskremFerskt kjøttFransk eplestangKremet hummersuppeDronning Mauds sufflerte pannekakerSvinekam fylt med tørkede frukterStekt fersk marinert sild med karrisalatNataschas grytebakte shortribsSherryfromasjHelstekt piggvarOvnsbakte eplerHonning og sennepsglasert hamburgerryggSymfoni på kokt lettsaltet svineskankLun eplekake med mandler og kanelkremKaramelliserte pærer med nougatiskremBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgrytePinnekjøtt med rotmosMegaburgerLammekoftaLammegryteRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremOberstinnesildRabarbramandelkakeSitronterte fra Menton med myk marengsCrema catalanaPannekakelagkakeRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeDronning Mauds fromasjGrillet lammeribbe«Tagine» – marokkansk lammegryteOvnsbakt klippfisk á la BacalaoPåskeis-parfaitVarm ostesuffléSaftige kjøttkakerFårikålBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisNapoleonskakeMortensand«Pavlova» – MarengskakeKalvefrikassé Twitter Facebook LinkedIn Email