SøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterEplekompottFriterte frukterBringebærmoussekakeFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausIrish stewMokkakakeMultekrem i krumkakerButterdeigsinnbakt laksMulteiskremRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremRømmevaflerLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfettJulegrøtNapoleonskakeHjortestekMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderSaftige kjøttkakerNataschas grytebakte shortribsBrødpuddingPannekakelagkakeAndeconfit med solbærsausSyltede pærerSvinenakke bakt i Rømertopf«Pavlova» – MarengskakeMortensandInnbakt morellpaiSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtSherryfromasjCrema catalanaGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaSvinekam fylt med tørkede frukterLammekofta«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerLakrissyltede plommerDronning Mauds fromasjKefir panna cotta med blåbærsuppeIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærRibbe med frikadeller, surkål og brun sausKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørTjukkmelk med jordbær og mangoGravet makrell«Verdens beste» – KvæfjordkakeMegaburgerLammegryteKaramelliserte pærer med nougatiskremBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteVarm sjokoladekake«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremDillsild17. mai med kokt laksLuftig sjokolademoussePias deilige lune «Æbleskiver»Flamberte bananerHummersalatBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris«Thanksgiving» – helstekt kalkunLun eplekake med mandler og kanelkremNystekte Vestlandssveler med rørte bærSitronterte fra Menton med myk marengsKaramellpudding«Ris a la mande» – RiskremGresskarpaiHelstekt sitronkyllingGratinert hummerPåskeis-parfaitButterdeigsterterKryddersild med eple- og pepperrotdressingVannbakkelskringleGrillet lammeribbeGrillet entrecôteSymfoni på kokt lettsaltet svineskankDronning Mauds sufflerte pannekakerVarm ostesuffléSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeLangtidsbakt lammebogGrytestekt rypemiddag i fløtesausOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsSjokoladebonnet på pistasjbunn«Tagine» – marokkansk lammegryteViddas finnbiffElgkarbonaderVegetarsøndagStekt fersk marinert sild med karrisalatOvnsstekt landkyllingPølsefestKalvefrikasséOvnsbakt klippfisk á la BacalaoNykokt hummerHelstekt kalveentrecôtePinnekjøtt med rotmosRabarbraterteSydfransk lammeryggRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeRådyrstekTilslørte bondepikerOberstinnesildAspargessøndagSviskeiskremRabarbramandelkakeBringebærbløtekakeSitronfromasj på valnøttbunnLammestek med urterGrillet laks med ChoronsausOvnsbakte eplerKokt røkt lammelårHelstekt piggvarAppelsinmarinerte jordbærSyltede morellerKremet hummersuppeHonning og sennepsglasert hamburgerryggKrydderglasert ribbeFårikålFransk eplestangDillkokte krepsFerskt kjøttSennepssildFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem«Paella» Tweet Share Share Email