skip to Main Content

Sherryfromasj

Grillet lammeribbe

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Luftig sjokolademousse

Appelsinmarinerte jordbær

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Rabarbramandelkake

Flamberte bananer

«Ris a la mande» – Riskrem

Helstekt piggvar

Påskeis-parfait

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Helstekt sitronkylling

Tilslørte bondepiker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Helstekt kalveentrecôte

Pølsefest

Rabarbraterte

Tjukkmelk med jordbær og mango

Aspargessøndag

Kokt røkt lammelår

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Ovnsstekt landkylling

Mokkakake

Julegrøt

Viddas finnbiff

Gravet makrell

17. mai med kokt laks

Lakrissyltede plommer

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Lammestek med urter

Varm sjokoladekake

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Fransk eplestang

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Rømmevafler

Dillkokte kreps

Elgkarbonader

Ovnsbakte epler

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Vegetarsøndag

Krydderglasert ribbe

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sennepssild

Saftige kjøttkaker

Nataschas grytebakte shortribs

Crema catalana

Kremet hummersuppe

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Svinekam fylt med tørkede frukter

Karamellpudding

Multekrem i krumkaker

Sydfransk lammerygg

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Megaburger

Innbakt morellpai

Ferskt kjøtt

Eplekompott

Irish stew

Bringebærmoussekake

Butterdeigsinnbakt laks

Grillet entrecôte

Sviskeiskrem

Dillsild

Syltede moreller

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Rådyrstek

«Paella»

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Bringebærbløtekake

Dronning Mauds fromasj

Oberstinnesild

Friterte frukter

Langtidsbakt lammebog

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Mortensand

Lammegryte

Hjortestek

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Butterdeigsterter

Fårikål

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Syltede pærer

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Varm ostesufflé

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Andeconfit med solbærsaus

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Sitronfromasj på valnøttbunn

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Hummersalat

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Napoleonskake

Grillet laks med Choronsaus

Pannekakelagkake

Nykokt hummer

«Pavlova» – Marengskake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Pinnekjøtt med rotmos

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Kalvefrikassé

Brødpudding

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Multeiskrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Lammekofta

Gresskarpai

Vannbakkelskringle

Gratinert hummer

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Sitronterte fra Menton med myk marengs