skip to Main Content

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Julegrøt

Viddas finnbiff

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Sennepssild

Ovnsbakte epler

Vegetarsøndag

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Langtidsbakt lammebog

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Rømmevafler

Aspargessøndag

Bringebærbløtekake

Kremet hummersuppe

Fransk eplestang

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rådyrstek

Andeconfit med solbærsaus

Helstekt kalveentrecôte

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Mortensand

Multeiskrem

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Syltede moreller

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Friterte frukter

Gratinert hummer

Butterdeigsterter

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Oberstinnesild

«Tagine» – marokkansk lammegryte

«Pavlova» – Marengskake

Varm sjokoladekake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Fårikål

Irish stew

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Pinnekjøtt med rotmos

Dillkokte kreps

Nykokt hummer

Tjukkmelk med jordbær og mango

Innbakt morellpai

Rabarbraterte

Syltede pærer

Lakrissyltede plommer

Karamellpudding

Hjortestek

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Helstekt sitronkylling

17. mai med kokt laks

Svinekam fylt med tørkede frukter

Varm ostesufflé

Multekrem i krumkaker

Hummersalat

Flamberte bananer

Kokt røkt lammelår

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Gresskarpai

Crema catalana

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Lammestek med urter

Eplekompott

Rabarbramandelkake

Grillet laks med Choronsaus

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sitronfromasj på valnøttbunn

Megaburger

Bringebærmoussekake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Lammegryte

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Ferskt kjøtt

Mokkakake

Helstekt piggvar

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

«Ris a la mande» – Riskrem

Gravet makrell

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Sydfransk lammerygg

Lammekofta

Dillsild

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Nataschas grytebakte shortribs

Saftige kjøttkaker

Kalvefrikassé

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Pølsefest

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Vannbakkelskringle

Elgkarbonader

Påskeis-parfait

«Paella»

Brødpudding

Luftig sjokolademousse

Pannekakelagkake

Napoleonskake

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Krydderglasert ribbe

Sviskeiskrem

Tilslørte bondepiker

Appelsinmarinerte jordbær

Butterdeigsinnbakt laks

Sherryfromasj

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Ovnsstekt landkylling

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Grillet entrecôte

Grillet lammeribbe

Dronning Mauds fromasj