Skip to content

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Grillet laks med Choronsaus

Pannekakelagkake

Gresskarpai

Irish stew

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Bringebærbløtekake

Julegrøt

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Paella»

Pinnekjøtt med rotmos

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Hjortestek

Viddas finnbiff

Syltede pærer

Vegetarsøndag

Fransk eplestang

Butterdeigsterter

Saftige kjøttkaker

Helstekt sitronkylling

Aspargessøndag

Sviskeiskrem

Lammegryte

Kokt røkt lammelår

«Pavlova» – Marengskake

Krydderglasert ribbe

Luftig sjokolademousse

Mortensand

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

«Ris a la mande» – Riskrem

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Karamellpudding

Nykokt hummer

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Dillsild

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Innbakt morellpai

Mokkakake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Rabarbramandelkake

Ferskt kjøtt

Sherryfromasj

Dronning Mauds fromasj

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Tilslørte bondepiker

Rådyrstek

Ovnsstekt landkylling

Megaburger

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Varm ostesufflé

Multeiskrem

Elgkarbonader

Appelsinmarinerte jordbær

Ovnsbakte epler

Helstekt piggvar

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Sennepssild

Kalvefrikassé

Grillet entrecôte

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Brødpudding

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Friterte frukter

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Rømmevafler

Pølsefest

Napoleonskake

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Fårikål

Vannbakkelskringle

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Oberstinnesild

Svinenakke bakt i Rømertopf

Grillet lammeribbe

Eplekompott

Hummersalat

Butterdeigsinnbakt laks

Gravet makrell

Sitronfromasj på valnøttbunn

Crema catalana

Gratinert hummer

Svinekam fylt med tørkede frukter

Flamberte bananer

Sydfransk lammerygg

Langtidsbakt lammebog

Kremet hummersuppe

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Rabarbraterte

Lammekofta

17. mai med kokt laks

Varm sjokoladekake

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Helstekt kalveentrecôte

Nataschas grytebakte shortribs

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Andeconfit med solbærsaus

Påskeis-parfait

Lakrissyltede plommer

Syltede moreller

Multekrem i krumkaker

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Dillkokte kreps

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Bringebærmoussekake

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Lammestek med urter

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt