Skip to content

Eplekompott

Friterte frukter

Langtidsbakt lammebog

Ovnsstekt landkylling

Fransk eplestang

Innbakt morellpai

Mortensand

Krydderglasert ribbe

Rådyrstek

Kalvefrikassé

Viddas finnbiff

Vannbakkelskringle

Irish stew

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Varm sjokoladekake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Aspargessøndag

Multeiskrem

Lammegryte

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Flamberte bananer

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Sitronfromasj på valnøttbunn

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Dronning Mauds fromasj

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Gresskarpai

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Rabarbraterte

Bringebærbløtekake

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Sennepssild

Oberstinnesild

Grillet entrecôte

Gratinert hummer

Julegrøt

Kremet hummersuppe

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

17. mai med kokt laks

Ferskt kjøtt

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Karamellpudding

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Pannekakelagkake

Ovnsbakte epler

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Tjukkmelk med jordbær og mango

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Syltede moreller

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Paella»

Sydfransk lammerygg

Sherryfromasj

Nataschas grytebakte shortribs

Butterdeigsinnbakt laks

Rabarbramandelkake

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Mokkakake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Pinnekjøtt med rotmos

Lammekofta

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Appelsinmarinerte jordbær

Lakrissyltede plommer

«Ris a la mande» – Riskrem

Varm ostesufflé

Påskeis-parfait

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Rømmevafler

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Helstekt sitronkylling

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Nykokt hummer

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Napoleonskake

Svinekam fylt med tørkede frukter

Sviskeiskrem

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Brødpudding

Megaburger

Grillet laks med Choronsaus

Hjortestek

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Lammestek med urter

Grillet lammeribbe

Helstekt piggvar

Multekrem i krumkaker

Tilslørte bondepiker

Butterdeigsterter

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Crema catalana

Elgkarbonader

Pølsefest

Dillkokte kreps

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Gravet makrell

Bringebærmoussekake

Dillsild

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Saftige kjøttkaker

Fårikål

Hummersalat

Vegetarsøndag

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Andeconfit med solbærsaus

«Pavlova» – Marengskake

Helstekt kalveentrecôte

Syltede pærer

Kokt røkt lammelår

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Luftig sjokolademousse