Søk i listene F.eks.: torskSøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterEplekompottFriterte frukterLangtidsbakt lammebogOvnsstekt landkyllingFransk eplestangInnbakt morellpaiMortensandKrydderglasert ribbeRådyrstekKalvefrikasséViddas finnbiffVannbakkelskringleIrish stewBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisVarm sjokoladekakeSitronterte fra Menton med myk marengsDronning Mauds sufflerte pannekakerAspargessøndagMulteiskremLammegryteKaramelliserte pærer med nougatiskremFlamberte bananerKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørSitronfromasj på valnøttbunnStekt fersk marinert sild med karrisalatDronning Mauds fromasjFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremGresskarpaiSjokoladebonnet på pistasjbunnRabarbraterteBringebærbløtekake«Tagine» – marokkansk lammegryteSennepssildOberstinnesildGrillet entrecôteGratinert hummerJulegrøtKremet hummersuppeRibbe med frikadeller, surkål og brun saus17. mai med kokt laksFerskt kjøttIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærKaramellpuddingLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfettPannekakelagkakeOvnsbakte eplerMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausTjukkmelk med jordbær og mangoKefir panna cotta med blåbærsuppeSyltede morellerFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem«Paella»Sydfransk lammeryggSherryfromasjNataschas grytebakte shortribsButterdeigsinnbakt laksRabarbramandelkake«Thanksgiving» – helstekt kalkunMokkakakeLun eplekake med mandler og kanelkremPinnekjøtt med rotmosLammekoftaOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsAppelsinmarinerte jordbærLakrissyltede plommer«Ris a la mande» – RiskremVarm ostesuffléPåskeis-parfaitSymfoni på kokt lettsaltet svineskankRømmevaflerGrytestekt rypemiddag i fløtesausHelstekt sitronkylling«Verdens beste» – KvæfjordkakeSvinenakke bakt i RømertopfNykokt hummerGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaNapoleonskakeSvinekam fylt med tørkede frukterSviskeiskremKryddersild med eple- og pepperrotdressingBrødpuddingMegaburgerGrillet laks med ChoronsausHjortestekOvnsbakt klippfisk á la BacalaoLammestek med urterGrillet lammeribbeHelstekt piggvarMultekrem i krumkakerTilslørte bondepikerButterdeigsterterRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeCrema catalanaElgkarbonaderPølsefestDillkokte krepsFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderGravet makrellBringebærmoussekakeDillsildNystekte Vestlandssveler med rørte bærSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtSaftige kjøttkakerFårikålHummersalatVegetarsøndagHonning og sennepsglasert hamburgerrygg«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerAndeconfit med solbærsaus«Pavlova» – MarengskakeHelstekt kalveentrecôteSyltede pærerKokt røkt lammelårPias deilige lune «Æbleskiver»Luftig sjokolademousse Twitter Facebook LinkedIn Email