skip to Main Content

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Luftig sjokolademousse

Fransk eplestang

Rømmevafler

Lammestek med urter

«Ris a la mande» – Riskrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Lakrissyltede plommer

Megaburger

Svinenakke bakt i Rømertopf

Dronning Mauds fromasj

Bringebærmoussekake

Helstekt piggvar

Pinnekjøtt med rotmos

Innbakt morellpai

Mortensand

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Pølsefest

Helstekt kalveentrecôte

Ferskt kjøtt

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Varm sjokoladekake

Kremet hummersuppe

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Butterdeigsinnbakt laks

Bringebærbløtekake

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Saftige kjøttkaker

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Krydderglasert ribbe

Hummersalat

Gratinert hummer

Karamellpudding

Syltede moreller

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Lammekofta

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Fårikål

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Nykokt hummer

Mokkakake

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Rabarbraterte

Helstekt sitronkylling

Oberstinnesild

Ovnsstekt landkylling

Pannekakelagkake

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Sviskeiskrem

Kalvefrikassé

Brødpudding

Multekrem i krumkaker

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Syltede pærer

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Lammegryte

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Kokt røkt lammelår

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Sennepssild

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Julegrøt

Grillet laks med Choronsaus

Varm ostesufflé

Ovnsbakte epler

Sitronfromasj på valnøttbunn

Påskeis-parfait

Aspargessøndag

Gravet makrell

Dillkokte kreps

Irish stew

Rabarbramandelkake

Elgkarbonader

Nataschas grytebakte shortribs

Friterte frukter

Crema catalana

17. mai med kokt laks

Viddas finnbiff

Gresskarpai

Vegetarsøndag

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Napoleonskake

Sherryfromasj

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Multeiskrem

Dillsild

Sydfransk lammerygg

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Flamberte bananer

Svinekam fylt med tørkede frukter

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Rådyrstek

Tjukkmelk med jordbær og mango

Eplekompott

Grillet lammeribbe

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Appelsinmarinerte jordbær

Grillet entrecôte

Tilslørte bondepiker

Vannbakkelskringle

Butterdeigsterter

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

«Pavlova» – Marengskake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Langtidsbakt lammebog

Hjortestek

«Paella»

Andeconfit med solbærsaus