skip to Main Content

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Pinnekjøtt med rotmos

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Butterdeigsinnbakt laks

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Irish stew

«Ris a la mande» – Riskrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Megaburger

Vegetarsøndag

Ovnsstekt landkylling

Oberstinnesild

Sitronfromasj på valnøttbunn

Svinekam fylt med tørkede frukter

17. mai med kokt laks

Helstekt sitronkylling

Grillet laks med Choronsaus

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Aspargessøndag

Langtidsbakt lammebog

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Bringebærbløtekake

Karamellpudding

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Kokt røkt lammelår

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Julegrøt

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Multekrem i krumkaker

Crema catalana

Helstekt piggvar

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Lakrissyltede plommer

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Flamberte bananer

Mokkakake

Grillet entrecôte

Rabarbraterte

Lammestek med urter

Brødpudding

Eplekompott

Rømmevafler

Gratinert hummer

Lammekofta

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Vannbakkelskringle

Helstekt kalveentrecôte

Tilslørte bondepiker

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Dronning Mauds fromasj

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Lammegryte

Nataschas grytebakte shortribs

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Friterte frukter

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Luftig sjokolademousse

Varm ostesufflé

Dillkokte kreps

Sennepssild

Gravet makrell

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Fransk eplestang

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Tagine» – marokkansk lammegryte

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Gresskarpai

Ovnsbakte epler

Butterdeigsterter

Viddas finnbiff

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Tjukkmelk med jordbær og mango

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Andeconfit med solbærsaus

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Syltede moreller

Sviskeiskrem

Varm sjokoladekake

Multeiskrem

Kremet hummersuppe

Hummersalat

Pølsefest

Napoleonskake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Innbakt morellpai

Sherryfromasj

Rabarbramandelkake

«Paella»

Saftige kjøttkaker

Elgkarbonader

Pannekakelagkake

Rådyrstek

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Mortensand

Fårikål

Hjortestek

«Pavlova» – Marengskake

Appelsinmarinerte jordbær

Påskeis-parfait

Grillet lammeribbe

Krydderglasert ribbe

Bringebærmoussekake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Kalvefrikassé

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Dillsild

Syltede pærer

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Ferskt kjøtt

Sydfransk lammerygg

Nykokt hummer