skip to Main Content

Påskeis-parfait

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Kremet hummersuppe

«Paella»

Appelsinmarinerte jordbær

Bringebærbløtekake

Julegrøt

Irish stew

Butterdeigsterter

Multeiskrem

Dillkokte kreps

Lammegryte

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Fårikål

Langtidsbakt lammebog

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Kalvefrikassé

«Pavlova» – Marengskake

Hjortestek

Nataschas grytebakte shortribs

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Lammestek med urter

Gresskarpai

Sydfransk lammerygg

Luftig sjokolademousse

Rådyrstek

Sitronfromasj på valnøttbunn

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Helstekt kalveentrecôte

Eplekompott

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Helstekt sitronkylling

Multekrem i krumkaker

Sviskeiskrem

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Helstekt piggvar

Oberstinnesild

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Karamellpudding

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Varm ostesufflé

Bringebærmoussekake

Grillet laks med Choronsaus

Crema catalana

Flamberte bananer

Megaburger

Pinnekjøtt med rotmos

Hummersalat

Elgkarbonader

Butterdeigsinnbakt laks

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Ris a la mande» – Riskrem

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Varm sjokoladekake

Gravet makrell

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Ferskt kjøtt

Tjukkmelk med jordbær og mango

Syltede moreller

Napoleonskake

Syltede pærer

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Viddas finnbiff

Pannekakelagkake

Rabarbramandelkake

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Dillsild

Grillet entrecôte

Dronning Mauds fromasj

17. mai med kokt laks

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Nykokt hummer

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Ovnsstekt landkylling

Mokkakake

Grillet lammeribbe

Sherryfromasj

Rabarbraterte

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Mortensand

Sennepssild

Svinenakke bakt i Rømertopf

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Brødpudding

Tilslørte bondepiker

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Ovnsbakte epler

Aspargessøndag

Fransk eplestang

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Lakrissyltede plommer

Lammekofta

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Friterte frukter

Svinekam fylt med tørkede frukter

Saftige kjøttkaker

Gratinert hummer

Krydderglasert ribbe

Vegetarsøndag

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Innbakt morellpai

Pølsefest

Rømmevafler

Andeconfit med solbærsaus

Vannbakkelskringle

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Kokt røkt lammelår