skip to Main Content

Pias deilige lune «Æbleskiver»

17. mai med kokt laks

Viddas finnbiff

Vannbakkelskringle

Aspargessøndag

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Helstekt sitronkylling

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Gresskarpai

Grillet laks med Choronsaus

«Paella»

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Saftige kjøttkaker

«Ris a la mande» – Riskrem

Brødpudding

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Lammekofta

Kokt røkt lammelår

Multekrem i krumkaker

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Flamberte bananer

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Nataschas grytebakte shortribs

Multeiskrem

Fransk eplestang

Langtidsbakt lammebog

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Tjukkmelk med jordbær og mango

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Lammegryte

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Bringebærmoussekake

Mokkakake

Napoleonskake

Sviskeiskrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Crema catalana

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Appelsinmarinerte jordbær

Varm ostesufflé

Helstekt piggvar

Helstekt kalveentrecôte

Bringebærbløtekake

Mortensand

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Megaburger

Grillet lammeribbe

Sitronfromasj på valnøttbunn

Dillkokte kreps

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Dillsild

Butterdeigsterter

Luftig sjokolademousse

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Tilslørte bondepiker

Butterdeigsinnbakt laks

Varm sjokoladekake

Rådyrstek

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Andeconfit med solbærsaus

Pannekakelagkake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Hjortestek

Julegrøt

Rabarbramandelkake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Vegetarsøndag

Hummersalat

Krydderglasert ribbe

Fårikål

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Karamellpudding

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Friterte frukter

Ovnsbakte epler

Gratinert hummer

Lakrissyltede plommer

Dronning Mauds fromasj

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Sherryfromasj

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Syltede pærer

Sydfransk lammerygg

Eplekompott

Svinenakke bakt i Rømertopf

Ferskt kjøtt

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Ovnsstekt landkylling

Lammestek med urter

Pinnekjøtt med rotmos

Nykokt hummer

Pølsefest

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Irish stew

Elgkarbonader

Sennepssild

Kalvefrikassé

«Pavlova» – Marengskake

Oberstinnesild

Påskeis-parfait

Rabarbraterte

Gravet makrell

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Rømmevafler

Innbakt morellpai

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Grillet entrecôte

Kremet hummersuppe

Syltede moreller