SøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterViddas finnbiff«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerSitronfromasj på valnøttbunnSjokoladebonnet på pistasjbunnGravet makrellIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærNystekte Vestlandssveler med rørte bærLun eplekake med mandler og kanelkremKaramelliserte pærer med nougatiskremMokkakakeKrydderglasert ribbeRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem«Verdens beste» – KvæfjordkakeDillkokte kreps«Tagine» – marokkansk lammegryteRibbe med frikadeller, surkål og brun sausSydfransk lammeryggJulegrøtSvinenakke bakt i RømertopfInnbakt morellpaiPølsefestGresskarpaiButterdeigsterterOvnsstekt landkyllingButterdeigsinnbakt laksVarm ostesuffléPinnekjøtt med rotmos17. mai med kokt laksGrillet entrecôteGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteNykokt hummerVegetarsøndagMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausFerskt kjøtt«Ris a la mande» – RiskremGrytestekt rypemiddag i fløtesausAspargessøndagSennepssild«Pavlova» – MarengskakeMultekrem i krumkakerFransk eplestangGratinert hummerBrødpuddingPåskeis-parfaitRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisAppelsinmarinerte jordbærPias deilige lune «Æbleskiver»Svinekam fylt med tørkede frukterHelstekt kalveentrecôteRabarbraterteEplekompott«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremDronning Mauds fromasjHelstekt piggvarHonning og sennepsglasert hamburgerryggFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderFårikålRådyrstekKalvefrikasséHjortestekKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørCrema catalanaLammestek med urterVannbakkelskringleMulteiskremStekt fersk marinert sild med karrisalatRømmevaflerTilslørte bondepikerOberstinnesildSviskeiskremKefir panna cotta med blåbærsuppeRabarbramandelkakeSaftige kjøttkakerNataschas grytebakte shortribsTjukkmelk med jordbær og mangoFlamberte bananerLammegryteKokt røkt lammelårLakrissyltede plommerElgkarbonaderFriterte frukterKremet hummersuppeHummersalatBringebærmoussekakePannekakelagkakeBringebærbløtekakeFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus«Thanksgiving» – helstekt kalkunSyltede pærerSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeKryddersild med eple- og pepperrotdressingIrish stewHelstekt sitronkyllingSymfoni på kokt lettsaltet svineskankNapoleonskakeOvnsbakt klippfisk á la BacalaoSherryfromasjLangtidsbakt lammebogLuftig sjokolademousseDillsildLammekoftaKaramellpuddingSyltede morellerSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtDronning Mauds sufflerte pannekakerMortensandAndeconfit med solbærsausOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsOvnsbakte eplerMegaburgerVarm sjokoladekakeGrillet lammeribbeLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett«Paella»Sitronterte fra Menton med myk marengsGrillet laks med ChoronsausFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem Tweet Share Share Email