Skip to content

Dillsild

Lammestek med urter

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Viddas finnbiff

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Rådyrstek

Ovnsbakte epler

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Gresskarpai

Hjortestek

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Friterte frukter

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Elgkarbonader

Appelsinmarinerte jordbær

Innbakt morellpai

Rabarbraterte

Kalvefrikassé

Lammegryte

Gravet makrell

Nataschas grytebakte shortribs

Eplekompott

Rabarbramandelkake

Langtidsbakt lammebog

Flamberte bananer

Karamellpudding

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Varm sjokoladekake

Grillet entrecôte

Sherryfromasj

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Aspargessøndag

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Pølsefest

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Multeiskrem

Syltede pærer

«Paella»

Svinenakke bakt i Rømertopf

Kremet hummersuppe

Pinnekjøtt med rotmos

Dillkokte kreps

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Gratinert hummer

Luftig sjokolademousse

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Bringebærbløtekake

Fårikål

Hummersalat

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Pavlova» – Marengskake

Rømmevafler

Megaburger

Helstekt kalveentrecôte

Vegetarsøndag

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Påskeis-parfait

Fransk eplestang

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Syltede moreller

Helstekt sitronkylling

Mortensand

Butterdeigsinnbakt laks

Vannbakkelskringle

Helstekt piggvar

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Butterdeigsterter

Nykokt hummer

Grillet lammeribbe

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Pannekakelagkake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Sydfransk lammerygg

Krydderglasert ribbe

Ovnsstekt landkylling

Irish stew

Brødpudding

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Tilslørte bondepiker

Lakrissyltede plommer

17. mai med kokt laks

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Napoleonskake

«Ris a la mande» – Riskrem

Multekrem i krumkaker

Mokkakake

Bringebærmoussekake

Crema catalana

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Sitronfromasj på valnøttbunn

Sennepssild

Kokt røkt lammelår

Ferskt kjøtt

Andeconfit med solbærsaus

Saftige kjøttkaker

Sviskeiskrem

Dronning Mauds fromasj

Lammekofta

Tjukkmelk med jordbær og mango

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Varm ostesufflé

Julegrøt

Oberstinnesild

Grillet laks med Choronsaus