skip to Main Content

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Langtidsbakt lammebog

Aspargessøndag

Butterdeigsterter

Multeiskrem

Gresskarpai

Syltede pærer

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

«Paella»

Gravet makrell

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Julegrøt

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

17. mai med kokt laks

Bringebærmoussekake

Svinekam fylt med tørkede frukter

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Lammekofta

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Flamberte bananer

Rømmevafler

Lammegryte

«Pavlova» – Marengskake

Vegetarsøndag

Butterdeigsinnbakt laks

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Nataschas grytebakte shortribs

Saftige kjøttkaker

Varm ostesufflé

Innbakt morellpai

Fårikål

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Pølsefest

Vannbakkelskringle

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Ris a la mande» – Riskrem

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Påskeis-parfait

Ovnsstekt landkylling

Mortensand

Tjukkmelk med jordbær og mango

Hummersalat

Multekrem i krumkaker

Elgkarbonader

Syltede moreller

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Grillet lammeribbe

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Sennepssild

Nykokt hummer

Karamellpudding

Andeconfit med solbærsaus

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sviskeiskrem

Brødpudding

Rabarbraterte

Helstekt sitronkylling

Kalvefrikassé

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Sydfransk lammerygg

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Ferskt kjøtt

Dillsild

Ovnsbakte epler

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Dillkokte kreps

Mokkakake

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Hjortestek

Krydderglasert ribbe

Kremet hummersuppe

Pannekakelagkake

Pinnekjøtt med rotmos

Grillet entrecôte

Irish stew

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Fransk eplestang

Lammestek med urter

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Helstekt piggvar

Viddas finnbiff

Eplekompott

Tilslørte bondepiker

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Rådyrstek

Friterte frukter

Rabarbramandelkake

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Dronning Mauds fromasj

Napoleonskake

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Sherryfromasj

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Luftig sjokolademousse

Appelsinmarinerte jordbær

Bringebærbløtekake

Oberstinnesild

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Gratinert hummer

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Grillet laks med Choronsaus

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Varm sjokoladekake

Lakrissyltede plommer

Crema catalana

Kokt røkt lammelår

Megaburger

Helstekt kalveentrecôte

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Sitronfromasj på valnøttbunn