skip to Main Content

Viddas finnbiff

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Sitronfromasj på valnøttbunn

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Gravet makrell

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Mokkakake

Krydderglasert ribbe

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Dillkokte kreps

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Sydfransk lammerygg

Julegrøt

Svinenakke bakt i Rømertopf

Innbakt morellpai

Pølsefest

Gresskarpai

Butterdeigsterter

Ovnsstekt landkylling

Butterdeigsinnbakt laks

Varm ostesufflé

Pinnekjøtt med rotmos

17. mai med kokt laks

Grillet entrecôte

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Nykokt hummer

Vegetarsøndag

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Ferskt kjøtt

«Ris a la mande» – Riskrem

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Aspargessøndag

Sennepssild

«Pavlova» – Marengskake

Multekrem i krumkaker

Fransk eplestang

Gratinert hummer

Brødpudding

Påskeis-parfait

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Appelsinmarinerte jordbær

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Svinekam fylt med tørkede frukter

Helstekt kalveentrecôte

Rabarbraterte

Eplekompott

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Dronning Mauds fromasj

Helstekt piggvar

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Fårikål

Rådyrstek

Kalvefrikassé

Hjortestek

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Crema catalana

Lammestek med urter

Vannbakkelskringle

Multeiskrem

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Rømmevafler

Tilslørte bondepiker

Oberstinnesild

Sviskeiskrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Rabarbramandelkake

Saftige kjøttkaker

Nataschas grytebakte shortribs

Tjukkmelk med jordbær og mango

Flamberte bananer

Lammegryte

Kokt røkt lammelår

Lakrissyltede plommer

Elgkarbonader

Friterte frukter

Kremet hummersuppe

Hummersalat

Bringebærmoussekake

Pannekakelagkake

Bringebærbløtekake

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Syltede pærer

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Irish stew

Helstekt sitronkylling

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Napoleonskake

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sherryfromasj

Langtidsbakt lammebog

Luftig sjokolademousse

Dillsild

Lammekofta

Karamellpudding

Syltede moreller

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Mortensand

Andeconfit med solbærsaus

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Ovnsbakte epler

Megaburger

Varm sjokoladekake

Grillet lammeribbe

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Paella»

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Grillet laks med Choronsaus

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem