skip to Main Content

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Nykokt hummer

Sitronfromasj på valnøttbunn

Bringebærmoussekake

Helstekt kalveentrecôte

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Eplekompott

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Julegrøt

Elgkarbonader

Mokkakake

Helstekt piggvar

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Aspargessøndag

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Andeconfit med solbærsaus

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Sennepssild

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Rabarbramandelkake

Brødpudding

Sydfransk lammerygg

Viddas finnbiff

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

«Pavlova» – Marengskake

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Appelsinmarinerte jordbær

Dronning Mauds fromasj

Irish stew

Rabarbraterte

Grillet laks med Choronsaus

Napoleonskake

Grillet lammeribbe

Luftig sjokolademousse

Vannbakkelskringle

Bringebærbløtekake

Varm sjokoladekake

Rådyrstek

Butterdeigsinnbakt laks

Lammegryte

Sherryfromasj

«Paella»

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Syltede moreller

Rømmevafler

Butterdeigsterter

Krydderglasert ribbe

Ovnsstekt landkylling

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Tilslørte bondepiker

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Grillet entrecôte

Pinnekjøtt med rotmos

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kalvefrikassé

Multeiskrem

Lammekofta

Megaburger

Kremet hummersuppe

Gresskarpai

Varm ostesufflé

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Multekrem i krumkaker

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Mortensand

Svinenakke bakt i Rømertopf

17. mai med kokt laks

Innbakt morellpai

Syltede pærer

Nataschas grytebakte shortribs

Dillsild

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Dillkokte kreps

«Ris a la mande» – Riskrem

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Crema catalana

Karamellpudding

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Hummersalat

Ferskt kjøtt

Lammestek med urter

Pannekakelagkake

Gratinert hummer

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Sviskeiskrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Pølsefest

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Påskeis-parfait

Ovnsbakte epler

Langtidsbakt lammebog

Oberstinnesild

Helstekt sitronkylling

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Vegetarsøndag

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Fransk eplestang

Kokt røkt lammelår

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Friterte frukter

Saftige kjøttkaker

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Lakrissyltede plommer

Fårikål

Hjortestek

Svinekam fylt med tørkede frukter

Tjukkmelk med jordbær og mango

Flamberte bananer

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Gravet makrell