skip to Main Content

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Syltede pærer

Multekrem i krumkaker

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

«Ris a la mande» – Riskrem

«Paella»

Kokt røkt lammelår

Svinenakke bakt i Rømertopf

Multeiskrem

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Friterte frukter

Appelsinmarinerte jordbær

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Tilslørte bondepiker

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Bringebærbløtekake

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

17. mai med kokt laks

Aspargessøndag

Krydderglasert ribbe

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Tjukkmelk med jordbær og mango

Vannbakkelskringle

Syltede moreller

Pølsefest

Eplekompott

Helstekt kalveentrecôte

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Napoleonskake

Butterdeigsinnbakt laks

Lammestek med urter

Bringebærmoussekake

Andeconfit med solbærsaus

Rabarbraterte

Svinekam fylt med tørkede frukter

Crema catalana

Påskeis-parfait

Mortensand

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Nykokt hummer

Ovnsstekt landkylling

Helstekt sitronkylling

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Gresskarpai

Megaburger

Fransk eplestang

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Rådyrstek

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Varm ostesufflé

Kalvefrikassé

Butterdeigsterter

Langtidsbakt lammebog

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Elgkarbonader

Helstekt piggvar

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Rømmevafler

Grillet laks med Choronsaus

Sennepssild

Ferskt kjøtt

Lakrissyltede plommer

Luftig sjokolademousse

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Rabarbramandelkake

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Brødpudding

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Grillet entrecôte

Kremet hummersuppe

Pinnekjøtt med rotmos

Vegetarsøndag

Sherryfromasj

Gratinert hummer

Nataschas grytebakte shortribs

Sydfransk lammerygg

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Viddas finnbiff

Sitronfromasj på valnøttbunn

Pannekakelagkake

Dronning Mauds fromasj

Lammekofta

Hjortestek

Dillkokte kreps

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Saftige kjøttkaker

Flamberte bananer

Sviskeiskrem

Karamellpudding

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Oberstinnesild

Fårikål

Lammegryte

Ovnsbakte epler

Julegrøt

Irish stew

«Pavlova» – Marengskake

Innbakt morellpai

Grillet lammeribbe

Hummersalat

Gravet makrell

Varm sjokoladekake

Dillsild

Mokkakake