skip to Main Content

Butterdeigsinnbakt laks

Grillet entrecôte

Tilslørte bondepiker

Varm ostesufflé

Lammekofta

Kokt røkt lammelår

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Innbakt morellpai

Vegetarsøndag

Andeconfit med solbærsaus

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Svinekam fylt med tørkede frukter

Karamellpudding

Multekrem i krumkaker

Fårikål

Lammestek med urter

Lammegryte

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Crema catalana

Butterdeigsterter

Ovnsbakte epler

Flamberte bananer

Påskeis-parfait

Dillkokte kreps

Sherryfromasj

«Paella»

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Helstekt sitronkylling

Napoleonskake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Dronning Mauds fromasj

Nataschas grytebakte shortribs

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Grillet lammeribbe

Appelsinmarinerte jordbær

Friterte frukter

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Julegrøt

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Hjortestek

Langtidsbakt lammebog

Rømmevafler

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Dillsild

Varm sjokoladekake

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Kalvefrikassé

Pannekakelagkake

Syltede moreller

Gratinert hummer

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Sennepssild

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Helstekt piggvar

Nykokt hummer

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Vannbakkelskringle

Sydfransk lammerygg

Brødpudding

Eplekompott

Pinnekjøtt med rotmos

Kremet hummersuppe

Helstekt kalveentrecôte

Bringebærbløtekake

Ovnsstekt landkylling

Megaburger

17. mai med kokt laks

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Elgkarbonader

Krydderglasert ribbe

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Mokkakake

Fransk eplestang

Irish stew

Oberstinnesild

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Tjukkmelk med jordbær og mango

Rabarbramandelkake

Mortensand

«Ris a la mande» – Riskrem

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sitronfromasj på valnøttbunn

Gresskarpai

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Viddas finnbiff

Multeiskrem

Hummersalat

Sviskeiskrem

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Lakrissyltede plommer

Ferskt kjøtt

Svinenakke bakt i Rømertopf

Aspargessøndag

«Pavlova» – Marengskake

Rabarbraterte

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Luftig sjokolademousse

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Bringebærmoussekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Rådyrstek

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Saftige kjøttkaker

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Gravet makrell

Syltede pærer

Grillet laks med Choronsaus

Pølsefest