Skip to content

Rådyrstek

Grillet laks med Choronsaus

Svinenakke bakt i Rømertopf

Varm ostesufflé

Syltede pærer

Kremet hummersuppe

Andeconfit med solbærsaus

Vannbakkelskringle

Ferskt kjøtt

Langtidsbakt lammebog

Viddas finnbiff

Sherryfromasj

Luftig sjokolademousse

Gratinert hummer

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Multekrem i krumkaker

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Karamellpudding

Kalvefrikassé

Eplekompott

Fårikål

Dillsild

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Aspargessøndag

Megaburger

Vegetarsøndag

Nataschas grytebakte shortribs

Sennepssild

Pølsefest

Helstekt piggvar

Gravet makrell

Multeiskrem

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

17. mai med kokt laks

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Helstekt sitronkylling

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

«Pavlova» – Marengskake

Dillkokte kreps

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Oberstinnesild

«Ris a la mande» – Riskrem

Gresskarpai

Fransk eplestang

Lammestek med urter

Innbakt morellpai

Elgkarbonader

Rabarbraterte

Lammegryte

Napoleonskake

Mortensand

Julegrøt

Rabarbramandelkake

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Grillet entrecôte

Crema catalana

Sviskeiskrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

«Paella»

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Butterdeigsinnbakt laks

Rømmevafler

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Butterdeigsterter

Varm sjokoladekake

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Ovnsbakte epler

Kokt røkt lammelår

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Irish stew

Lakrissyltede plommer

Bringebærbløtekake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Pannekakelagkake

Sitronfromasj på valnøttbunn

Mokkakake

Bringebærmoussekake

Grillet lammeribbe

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Appelsinmarinerte jordbær

Helstekt kalveentrecôte

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Saftige kjøttkaker

Hummersalat

Hjortestek

Krydderglasert ribbe

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Friterte frukter

Tilslørte bondepiker

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Ovnsstekt landkylling

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Flamberte bananer

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Syltede moreller

Svinekam fylt med tørkede frukter

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Nykokt hummer

Tjukkmelk med jordbær og mango

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Sydfransk lammerygg

Dronning Mauds fromasj

Pinnekjøtt med rotmos

Brødpudding

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Påskeis-parfait

Lammekofta