skip to Main Content

«Pavlova» – Marengskake

Aspargessøndag

Varm sjokoladekake

Tjukkmelk med jordbær og mango

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Flamberte bananer

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Nataschas grytebakte shortribs

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Innbakt morellpai

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Viddas finnbiff

Gresskarpai

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Fransk eplestang

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Rabarbramandelkake

Rådyrstek

Varm ostesufflé

Svinekam fylt med tørkede frukter

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Vegetarsøndag

Multekrem i krumkaker

Karamellpudding

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Mokkakake

Helstekt sitronkylling

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Påskeis-parfait

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Lammegryte

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sydfransk lammerygg

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Eplekompott

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Appelsinmarinerte jordbær

Grillet entrecôte

Sennepssild

Ovnsstekt landkylling

Saftige kjøttkaker

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Langtidsbakt lammebog

Grillet laks med Choronsaus

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Oberstinnesild

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Hjortestek

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Helstekt kalveentrecôte

«Ris a la mande» – Riskrem

Bringebærmoussekake

Dillkokte kreps

Ovnsbakte epler

Luftig sjokolademousse

Gravet makrell

Andeconfit med solbærsaus

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Multeiskrem

Julegrøt

Syltede moreller

Pannekakelagkake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Grillet lammeribbe

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Mortensand

Dillsild

Napoleonskake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Kokt røkt lammelår

Butterdeigsinnbakt laks

Elgkarbonader

Rømmevafler

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Gratinert hummer

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Lakrissyltede plommer

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Sitronfromasj på valnøttbunn

Tilslørte bondepiker

Lammekofta

Dronning Mauds fromasj

Ferskt kjøtt

Vannbakkelskringle

Krydderglasert ribbe

Brødpudding

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Crema catalana

Butterdeigsterter

Sherryfromasj

17. mai med kokt laks

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Bringebærbløtekake

Syltede pærer

Fårikål

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Pinnekjøtt med rotmos

Svinenakke bakt i Rømertopf

Kremet hummersuppe

Rabarbraterte

Helstekt piggvar

Megaburger

«Paella»

Friterte frukter

Sviskeiskrem

Lammestek med urter

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Hummersalat

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Pølsefest

Kalvefrikassé

Irish stew

Nykokt hummer

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør