skip to Main Content

Hjortestek

Julegrøt

Svinekam fylt med tørkede frukter

Bringebærbløtekake

Kremet hummersuppe

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Ovnsstekt landkylling

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Hummersalat

Pinnekjøtt med rotmos

Elgkarbonader

Sherryfromasj

Nykokt hummer

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Vegetarsøndag

Svinenakke bakt i Rømertopf

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Rømmevafler

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Rabarbramandelkake

Dillsild

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Grillet laks med Choronsaus

Mokkakake

Bringebærmoussekake

Lammestek med urter

Grillet entrecôte

Sitronfromasj på valnøttbunn

«Ris a la mande» – Riskrem

Gresskarpai

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Rabarbraterte

Lakrissyltede plommer

«Paella»

Lammegryte

Helstekt piggvar

Påskeis-parfait

Sviskeiskrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Butterdeigsinnbakt laks

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Vannbakkelskringle

Varm ostesufflé

Oberstinnesild

Friterte frukter

Irish stew

Flamberte bananer

Ovnsbakte epler

Viddas finnbiff

Tjukkmelk med jordbær og mango

Helstekt kalveentrecôte

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Crema catalana

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Grillet lammeribbe

Innbakt morellpai

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Aspargessøndag

Dronning Mauds fromasj

Luftig sjokolademousse

Tilslørte bondepiker

Kokt røkt lammelår

Appelsinmarinerte jordbær

Eplekompott

Fransk eplestang

Fårikål

Multekrem i krumkaker

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Saftige kjøttkaker

Sennepssild

Nataschas grytebakte shortribs

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Karamellpudding

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Gravet makrell

Varm sjokoladekake

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Mortensand

Napoleonskake

Kalvefrikassé

Helstekt sitronkylling

Krydderglasert ribbe

Sydfransk lammerygg

Pannekakelagkake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Multeiskrem

Lammekofta

Gratinert hummer

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Pavlova» – Marengskake

Pølsefest

Butterdeigsterter

Langtidsbakt lammebog

Brødpudding

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Dillkokte kreps

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Megaburger

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Andeconfit med solbærsaus

Rådyrstek

Ferskt kjøtt

Syltede pærer

Syltede moreller

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

17. mai med kokt laks

«Tagine» – marokkansk lammegryte