skip to Main Content

Hjortestek

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Pavlova» – Marengskake

Butterdeigsterter

Lammekofta

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Dillkokte kreps

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Helstekt piggvar

Bringebærbløtekake

«Paella»

Langtidsbakt lammebog

Flamberte bananer

Fransk eplestang

Varm sjokoladekake

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Pølsefest

Nataschas grytebakte shortribs

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Bringebærmoussekake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Lammestek med urter

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Aspargessøndag

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Multekrem i krumkaker

Kokt røkt lammelår

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Julegrøt

Lakrissyltede plommer

Varm ostesufflé

Vannbakkelskringle

Vegetarsøndag

Pannekakelagkake

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Gratinert hummer

Kremet hummersuppe

Pinnekjøtt med rotmos

Butterdeigsinnbakt laks

Grillet lammeribbe

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Sitronfromasj på valnøttbunn

Sydfransk lammerygg

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Helstekt sitronkylling

Ovnsstekt landkylling

Innbakt morellpai

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Svinekam fylt med tørkede frukter

Nykokt hummer

Brødpudding

Napoleonskake

Saftige kjøttkaker

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Oberstinnesild

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Elgkarbonader

Gravet makrell

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Kalvefrikassé

Dillsild

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Grillet laks med Choronsaus

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Irish stew

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Tilslørte bondepiker

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Viddas finnbiff

Karamellpudding

Sviskeiskrem

Mokkakake

Multeiskrem

Rabarbramandelkake

Rådyrstek

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Syltede moreller

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Eplekompott

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Hummersalat

«Ris a la mande» – Riskrem

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sitronterte fra Menton med myk marengs

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Gresskarpai

Mortensand

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Rabarbraterte

Helstekt kalveentrecôte

Ferskt kjøtt

Friterte frukter

Ovnsbakte epler

Sennepssild

Tjukkmelk med jordbær og mango

Sherryfromasj

Krydderglasert ribbe

Appelsinmarinerte jordbær

Påskeis-parfait

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Rømmevafler

Syltede pærer

Lammegryte

17. mai med kokt laks

Megaburger

Grillet entrecôte

Andeconfit med solbærsaus

Dronning Mauds fromasj

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Fårikål

Svinenakke bakt i Rømertopf

Crema catalana

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Luftig sjokolademousse