skip to Main Content

Påskeis-parfait

Appelsinmarinerte jordbær

Grillet entrecôte

Ferskt kjøtt

«Tagine» – marokkansk lammegryte

«Ris a la mande» – Riskrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Lakrissyltede plommer

Butterdeigsterter

Viddas finnbiff

Hummersalat

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Sviskeiskrem

Tilslørte bondepiker

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Aspargessøndag

Nykokt hummer

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Helstekt kalveentrecôte

Dillkokte kreps

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Dillsild

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Innbakt morellpai

Grillet lammeribbe

Crema catalana

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Andeconfit med solbærsaus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Tjukkmelk med jordbær og mango

Mokkakake

Ovnsstekt landkylling

Friterte frukter

Butterdeigsinnbakt laks

Dronning Mauds fromasj

Helstekt sitronkylling

Grillet laks med Choronsaus

Vegetarsøndag

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Svinenakke bakt i Rømertopf

Rabarbraterte

Ovnsbakte epler

«Paella»

Rådyrstek

Kalvefrikassé

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Karamellpudding

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Napoleonskake

Varm ostesufflé

Fransk eplestang

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Pannekakelagkake

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Hjortestek

Saftige kjøttkaker

Bringebærbløtekake

Vannbakkelskringle

Flamberte bananer

Gratinert hummer

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Langtidsbakt lammebog

Kokt røkt lammelår

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Gresskarpai

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Lammegryte

Eplekompott

Pinnekjøtt med rotmos

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sydfransk lammerygg

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Helstekt piggvar

Fårikål

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Oberstinnesild

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Rømmevafler

Sherryfromasj

Mortensand

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Multeiskrem

Irish stew

Brødpudding

Luftig sjokolademousse

«Pavlova» – Marengskake

Syltede moreller

Lammestek med urter

Gravet makrell

Svinekam fylt med tørkede frukter

Krydderglasert ribbe

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

17. mai med kokt laks

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Megaburger

Elgkarbonader

Multekrem i krumkaker

Bringebærmoussekake

Pølsefest

Varm sjokoladekake

Syltede pærer

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sennepssild

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Rabarbramandelkake

Nataschas grytebakte shortribs

Julegrøt

Sitronfromasj på valnøttbunn

Kremet hummersuppe

Lammekofta

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris