Søk i listene F.eks.: torskSøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterPølsefestIrish stewGrytestekt rypemiddag i fløtesausTjukkmelk med jordbær og mangoOvnsbakte eplerSitronfromasj på valnøttbunnVannbakkelskringleSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtSyltede pærerPinnekjøtt med rotmosLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerKalvefrikassé«Ris a la mande» – RiskremTilslørte bondepikerRibbe med frikadeller, surkål og brun sausKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørKokt røkt lammelårEplekompottRabarbramandelkakeSaftige kjøttkakerSherryfromasjNystekte Vestlandssveler med rørte bærMortensandNataschas grytebakte shortribsCrema catalanaOvnsstekt landkyllingFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausLammegryteBringebærbløtekakeHjortestekOvnsbakt klippfisk á la BacalaoVegetarsøndagSitronterte fra Menton med myk marengsHonning og sennepsglasert hamburgerryggLakrissyltede plommerGrillet entrecôteGratinert hummerFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderRådyrstekInnbakt morellpaiFårikålFriterte frukterOberstinnesildMokkakakeHelstekt sitronkyllingPannekakelagkakeSvinenakke bakt i RømertopfRømmevaflerStekt fersk marinert sild med karrisalatGravet makrellSymfoni på kokt lettsaltet svineskankSviskeiskremFransk eplestangVarm sjokoladekakeBrødpuddingFerskt kjøttMegaburgerRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremPias deilige lune «Æbleskiver»JulegrøtBringebærmoussekakeDronning Mauds sufflerte pannekakerKrydderglasert ribbe«Pavlova» – MarengskakeAppelsinmarinerte jordbærGrillet laks med ChoronsausLangtidsbakt lammebogMulteiskremSvinekam fylt med tørkede frukterGrillet lammeribbeNykokt hummerKefir panna cotta med blåbærsuppeRabarbraterteBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeViddas finnbiffSydfransk lammeryggHelstekt piggvarSyltede morellerHelstekt kalveentrecôteOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsKaramellpuddingGresskarpaiFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem«Paella»Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesausBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisButterdeigsterter17. mai med kokt laksPåskeis-parfaitAspargessøndagKremet hummersuppeNapoleonskakeLuftig sjokolademousseDillkokte kreps«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem«Verdens beste» – KvæfjordkakeAndeconfit med solbærsausDillsildLammekoftaGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaKaramelliserte pærer med nougatiskremRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeFlamberte bananerHummersalatMultekrem i krumkakerSjokoladebonnet på pistasjbunnVarm ostesufflé«Tagine» – marokkansk lammegryte«Thanksgiving» – helstekt kalkunLun eplekake med mandler og kanelkremElgkarbonaderKryddersild med eple- og pepperrotdressingDronning Mauds fromasjButterdeigsinnbakt laksLammestek med urterSennepssild Twitter Facebook LinkedIn Email