skip to Main Content

Pølsefest

Irish stew

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Tjukkmelk med jordbær og mango

Ovnsbakte epler

Sitronfromasj på valnøttbunn

Vannbakkelskringle

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Syltede pærer

Pinnekjøtt med rotmos

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Kalvefrikassé

«Ris a la mande» – Riskrem

Tilslørte bondepiker

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Kokt røkt lammelår

Eplekompott

Rabarbramandelkake

Saftige kjøttkaker

Sherryfromasj

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Mortensand

Nataschas grytebakte shortribs

Crema catalana

Ovnsstekt landkylling

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Lammegryte

Bringebærbløtekake

Hjortestek

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Vegetarsøndag

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Lakrissyltede plommer

Grillet entrecôte

Gratinert hummer

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Rådyrstek

Innbakt morellpai

Fårikål

Friterte frukter

Oberstinnesild

Mokkakake

Helstekt sitronkylling

Pannekakelagkake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Rømmevafler

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Gravet makrell

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Sviskeiskrem

Fransk eplestang

Varm sjokoladekake

Brødpudding

Ferskt kjøtt

Megaburger

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Julegrøt

Bringebærmoussekake

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Krydderglasert ribbe

«Pavlova» – Marengskake

Appelsinmarinerte jordbær

Grillet laks med Choronsaus

Langtidsbakt lammebog

Multeiskrem

Svinekam fylt med tørkede frukter

Grillet lammeribbe

Nykokt hummer

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Rabarbraterte

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Viddas finnbiff

Sydfransk lammerygg

Helstekt piggvar

Syltede moreller

Helstekt kalveentrecôte

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Karamellpudding

Gresskarpai

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Paella»

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Butterdeigsterter

17. mai med kokt laks

Påskeis-parfait

Aspargessøndag

Kremet hummersuppe

Napoleonskake

Luftig sjokolademousse

Dillkokte kreps

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Andeconfit med solbærsaus

Dillsild

Lammekofta

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Flamberte bananer

Hummersalat

Multekrem i krumkaker

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Varm ostesufflé

«Tagine» – marokkansk lammegryte

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Elgkarbonader

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Dronning Mauds fromasj

Butterdeigsinnbakt laks

Lammestek med urter

Sennepssild