skip to Main Content

Lakrissyltede plommer

Megaburger

Pannekakelagkake

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Gresskarpai

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Bringebærmoussekake

Krydderglasert ribbe

Langtidsbakt lammebog

Mortensand

Dillsild

Elgkarbonader

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Svinekam fylt med tørkede frukter

Pinnekjøtt med rotmos

Karamellpudding

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Eplekompott

Rabarbraterte

Butterdeigsterter

17. mai med kokt laks

Ferskt kjøtt

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Appelsinmarinerte jordbær

Dillkokte kreps

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Bringebærbløtekake

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Lammestek med urter

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Aspargessøndag

Sennepssild

Multeiskrem

Vegetarsøndag

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Varm ostesufflé

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Innbakt morellpai

Rabarbramandelkake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Gravet makrell

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

«Ris a la mande» – Riskrem

Grillet entrecôte

Lammekofta

Friterte frukter

Mokkakake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Saftige kjøttkaker

Varm sjokoladekake

Kokt røkt lammelår

Hjortestek

Multekrem i krumkaker

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Kremet hummersuppe

Vannbakkelskringle

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Irish stew

Helstekt sitronkylling

Nykokt hummer

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Tilslørte bondepiker

Helstekt kalveentrecôte

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Hummersalat

Syltede moreller

Grillet laks med Choronsaus

Viddas finnbiff

Crema catalana

Nataschas grytebakte shortribs

Andeconfit med solbærsaus

Grillet lammeribbe

Sviskeiskrem

Sydfransk lammerygg

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Gratinert hummer

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Julegrøt

Helstekt piggvar

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Pølsefest

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Påskeis-parfait

Butterdeigsinnbakt laks

Sitronfromasj på valnøttbunn

Napoleonskake

Tjukkmelk med jordbær og mango

Ovnsstekt landkylling

Kalvefrikassé

Luftig sjokolademousse

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sherryfromasj

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Fransk eplestang

Rømmevafler

«Pavlova» – Marengskake

Brødpudding

Ovnsbakte epler

Rådyrstek

Syltede pærer

Oberstinnesild

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Fårikål

Flamberte bananer

«Paella»

Dronning Mauds fromasj

Lammegryte

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Svinenakke bakt i Rømertopf