skip to Main Content

Appelsinmarinerte jordbær

Lammestek med urter

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Julegrøt

Hjortestek

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Mokkakake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Krydderglasert ribbe

Andeconfit med solbærsaus

Rabarbraterte

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Bringebærmoussekake

Helstekt kalveentrecôte

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Rådyrstek

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Dillsild

Viddas finnbiff

Varm sjokoladekake

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Multekrem i krumkaker

Tjukkmelk med jordbær og mango

Rabarbramandelkake

Kremet hummersuppe

Elgkarbonader

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Svinenakke bakt i Rømertopf

Tilslørte bondepiker

Nykokt hummer

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Ovnsstekt landkylling

Sitronfromasj på valnøttbunn

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Påskeis-parfait

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Lakrissyltede plommer

Nataschas grytebakte shortribs

Gresskarpai

Friterte frukter

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Bringebærbløtekake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Vannbakkelskringle

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Multeiskrem

Megaburger

Grillet laks med Choronsaus

Innbakt morellpai

Helstekt sitronkylling

Butterdeigsterter

«Ris a la mande» – Riskrem

Aspargessøndag

Dillkokte kreps

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Fårikål

Luftig sjokolademousse

Sherryfromasj

Pølsefest

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

«Paella»

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Pannekakelagkake

Flamberte bananer

Gravet makrell

Grillet lammeribbe

Varm ostesufflé

Kokt røkt lammelår

Napoleonskake

Eplekompott

Lammekofta

Oberstinnesild

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Irish stew

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Kalvefrikassé

Vegetarsøndag

Ovnsbakte epler

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Karamellpudding

Rømmevafler

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Sydfransk lammerygg

Brødpudding

Fransk eplestang

Butterdeigsinnbakt laks

Gratinert hummer

Ferskt kjøtt

Crema catalana

Sviskeiskrem

Mortensand

Hummersalat

Dronning Mauds fromasj

Syltede moreller

Pinnekjøtt med rotmos

«Pavlova» – Marengskake

Syltede pærer

Helstekt piggvar

17. mai med kokt laks

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sennepssild

Lammegryte

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Svinekam fylt med tørkede frukter

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Saftige kjøttkaker

Langtidsbakt lammebog

Grillet entrecôte