skip to Main Content

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Påskeis-parfait

Tilslørte bondepiker

Napoleonskake

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Varm ostesufflé

Innbakt morellpai

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Appelsinmarinerte jordbær

Gravet makrell

Fransk eplestang

Lammegryte

Pinnekjøtt med rotmos

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Rabarbramandelkake

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Syltede pærer

Brødpudding

Multeiskrem

Flamberte bananer

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Karamellpudding

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Kokt røkt lammelår

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Vegetarsøndag

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Andeconfit med solbærsaus

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Kalvefrikassé

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Lammekofta

Helstekt kalveentrecôte

Syltede moreller

Ferskt kjøtt

Crema catalana

Butterdeigsinnbakt laks

Langtidsbakt lammebog

Rådyrstek

Butterdeigsterter

Sviskeiskrem

Ovnsbakte epler

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Elgkarbonader

Gresskarpai

Lammestek med urter

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Vannbakkelskringle

Bringebærmoussekake

Aspargessøndag

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Ris a la mande» – Riskrem

Sherryfromasj

Saftige kjøttkaker

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Irish stew

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Pavlova» – Marengskake

Rømmevafler

Pølsefest

Viddas finnbiff

Eplekompott

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Bringebærbløtekake

Pannekakelagkake

Megaburger

Mortensand

Tjukkmelk med jordbær og mango

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Helstekt sitronkylling

Grillet lammeribbe

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Multekrem i krumkaker

Gratinert hummer

Dillsild

Dillkokte kreps

Grillet laks med Choronsaus

Dronning Mauds fromasj

Hummersalat

Fårikål

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Sydfransk lammerygg

Helstekt piggvar

Julegrøt

Grillet entrecôte

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Krydderglasert ribbe

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Paella»

Hjortestek

Mokkakake

17. mai med kokt laks

Friterte frukter

Nykokt hummer

Lakrissyltede plommer

Sennepssild

Svinenakke bakt i Rømertopf

Nataschas grytebakte shortribs

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Varm sjokoladekake

Sitronfromasj på valnøttbunn

Ovnsstekt landkylling

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Kremet hummersuppe

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Rabarbraterte

Oberstinnesild

Luftig sjokolademousse

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg