skip to Main Content

Helstekt kalveentrecôte

Vegetarsøndag

Nataschas grytebakte shortribs

Andeconfit med solbærsaus

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Rabarbramandelkake

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Mortensand

Brødpudding

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Pavlova» – Marengskake

Lammekofta

Varm sjokoladekake

Ovnsbakte epler

Multeiskrem

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Grillet laks med Choronsaus

Karamellpudding

Grillet entrecôte

Innbakt morellpai

Lammegryte

Svinekam fylt med tørkede frukter

Butterdeigsterter

«Paella»

Rabarbraterte

Pølsefest

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Grillet lammeribbe

Luftig sjokolademousse

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Syltede moreller

Rømmevafler

Påskeis-parfait

Sydfransk lammerygg

Julegrøt

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Gresskarpai

Fransk eplestang

Pinnekjøtt med rotmos

Hjortestek

Flamberte bananer

Bringebærmoussekake

Dillsild

Dronning Mauds fromasj

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Krydderglasert ribbe

Irish stew

Bringebærbløtekake

Kokt røkt lammelår

Rådyrstek

Dillkokte kreps

Vannbakkelskringle

Megaburger

Saftige kjøttkaker

Sennepssild

Varm ostesufflé

«Ris a la mande» – Riskrem

Aspargessøndag

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Helstekt sitronkylling

Viddas finnbiff

Sviskeiskrem

Appelsinmarinerte jordbær

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Gratinert hummer

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Kalvefrikassé

Sitronfromasj på valnøttbunn

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Lakrissyltede plommer

Ferskt kjøtt

Fårikål

Napoleonskake

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Hummersalat

Elgkarbonader

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Kremet hummersuppe

Friterte frukter

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Oberstinnesild

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Tilslørte bondepiker

Pannekakelagkake

Eplekompott

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Lammestek med urter

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Gravet makrell

17. mai med kokt laks

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Multekrem i krumkaker

Sherryfromasj

Nykokt hummer

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Langtidsbakt lammebog

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Ovnsstekt landkylling

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Mokkakake

Butterdeigsinnbakt laks

Crema catalana

Svinenakke bakt i Rømertopf

Syltede pærer

Helstekt piggvar