skip to Main Content

Helstekt kalveentrecôte

Grillet entrecôte

Kokt røkt lammelår

Tjukkmelk med jordbær og mango

Hjortestek

Karamellpudding

Lammegryte

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Grillet laks med Choronsaus

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Langtidsbakt lammebog

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Vegetarsøndag

Sydfransk lammerygg

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Helstekt sitronkylling

Varm ostesufflé

Rådyrstek

Svinenakke bakt i Rømertopf

Mortensand

Butterdeigsterter

Gratinert hummer

Multeiskrem

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Rabarbramandelkake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

«Paella»

Dronning Mauds fromasj

Varm sjokoladekake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Ferskt kjøtt

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Grillet lammeribbe

Appelsinmarinerte jordbær

Lakrissyltede plommer

Svinekam fylt med tørkede frukter

Pølsefest

Syltede moreller

Friterte frukter

Nataschas grytebakte shortribs

Kremet hummersuppe

Bringebærmoussekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

17. mai med kokt laks

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Crema catalana

Multekrem i krumkaker

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Ovnsbakte epler

Aspargessøndag

Julegrøt

Andeconfit med solbærsaus

Fransk eplestang

Irish stew

Sherryfromasj

Sviskeiskrem

Kalvefrikassé

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sennepssild

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Ovnsstekt landkylling

Gresskarpai

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Innbakt morellpai

Påskeis-parfait

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Oberstinnesild

Pinnekjøtt med rotmos

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Vannbakkelskringle

Sitronfromasj på valnøttbunn

Pannekakelagkake

Eplekompott

Luftig sjokolademousse

Krydderglasert ribbe

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

«Ris a la mande» – Riskrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Viddas finnbiff

Fårikål

Megaburger

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Saftige kjøttkaker

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Mokkakake

Gravet makrell

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Hummersalat

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Dillsild

Brødpudding

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Butterdeigsinnbakt laks

Lammekofta

Napoleonskake

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Syltede pærer

Helstekt piggvar

Flamberte bananer

Lammestek med urter

Elgkarbonader

Rømmevafler

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

«Pavlova» – Marengskake

Nykokt hummer

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Tilslørte bondepiker

Rabarbraterte

Dillkokte kreps

Bringebærbløtekake