skip to Main Content

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Gratinert hummer

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Brødpudding

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

«Ris a la mande» – Riskrem

Multeiskrem

17. mai med kokt laks

Dronning Mauds fromasj

Sherryfromasj

Svinekam fylt med tørkede frukter

Påskeis-parfait

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Eplekompott

Mortensand

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Nataschas grytebakte shortribs

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Langtidsbakt lammebog

Hjortestek

Ovnsbakte epler

Fransk eplestang

Appelsinmarinerte jordbær

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Sviskeiskrem

Pinnekjøtt med rotmos

Aspargessøndag

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Helstekt sitronkylling

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Sydfransk lammerygg

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Kremet hummersuppe

Gravet makrell

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Luftig sjokolademousse

Lammestek med urter

Crema catalana

Kalvefrikassé

Grillet entrecôte

Lammegryte

Lakrissyltede plommer

Helstekt piggvar

Fårikål

Hummersalat

Grillet lammeribbe

Elgkarbonader

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Rådyrstek

Krydderglasert ribbe

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Irish stew

Karamellpudding

«Pavlova» – Marengskake

Dillsild

Ovnsstekt landkylling

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Viddas finnbiff

Syltede moreller

Nykokt hummer

Megaburger

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Varm sjokoladekake

Vegetarsøndag

Flamberte bananer

Pannekakelagkake

Rabarbraterte

Saftige kjøttkaker

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Dillkokte kreps

Julegrøt

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Kokt røkt lammelår

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Ferskt kjøtt

Tjukkmelk med jordbær og mango

Sitronfromasj på valnøttbunn

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Varm ostesufflé

Tilslørte bondepiker

Bringebærmoussekake

Sennepssild

Pølsefest

Multekrem i krumkaker

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Svinenakke bakt i Rømertopf

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Rømmevafler

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Innbakt morellpai

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Syltede pærer

Mokkakake

Oberstinnesild

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Butterdeigsterter

Butterdeigsinnbakt laks

Vannbakkelskringle

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Friterte frukter

Helstekt kalveentrecôte

Lammekofta

Rabarbramandelkake

Gresskarpai

Napoleonskake

Andeconfit med solbærsaus

«Tagine» – marokkansk lammegryte

«Paella»

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Bringebærbløtekake

Grillet laks med Choronsaus

Lun eplekake med mandler og kanelkrem