skip to Main Content

Pannekakelagkake

Eplekompott

Ovnsstekt landkylling

Fårikål

Hummersalat

Mokkakake

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Sennepssild

Grillet laks med Choronsaus

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Varm ostesufflé

Dronning Mauds fromasj

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Grillet entrecôte

Påskeis-parfait

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Pølsefest

Tjukkmelk med jordbær og mango

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Lakrissyltede plommer

Grillet lammeribbe

Elgkarbonader

Vegetarsøndag

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Ferskt kjøtt

Ovnsbakte epler

Kalvefrikassé

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Lammekofta

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Aspargessøndag

Napoleonskake

Gresskarpai

Multeiskrem

Nykokt hummer

Vannbakkelskringle

Syltede pærer

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Kokt røkt lammelår

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Syltede moreller

Kremet hummersuppe

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Fransk eplestang

Dillkokte kreps

Varm sjokoladekake

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Irish stew

Rømmevafler

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Brødpudding

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Bringebærbløtekake

Rabarbramandelkake

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Lammestek med urter

«Pavlova» – Marengskake

Mortensand

Luftig sjokolademousse

Sherryfromasj

Butterdeigsterter

Friterte frukter

Rabarbraterte

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Gravet makrell

Sydfransk lammerygg

Saftige kjøttkaker

Andeconfit med solbærsaus

Multekrem i krumkaker

Dillsild

Nataschas grytebakte shortribs

Appelsinmarinerte jordbær

Helstekt kalveentrecôte

Gratinert hummer

Viddas finnbiff

«Ris a la mande» – Riskrem

Butterdeigsinnbakt laks

«Paella»

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Karamellpudding

Innbakt morellpai

Pinnekjøtt med rotmos

Flamberte bananer

Hjortestek

Rådyrstek

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Julegrøt

Megaburger

Sitronfromasj på valnøttbunn

Oberstinnesild

Helstekt sitronkylling

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Helstekt piggvar

Svinekam fylt med tørkede frukter

Svinenakke bakt i Rømertopf

Bringebærmoussekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Crema catalana

17. mai med kokt laks

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sviskeiskrem

Langtidsbakt lammebog

Lammegryte

Krydderglasert ribbe

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Tilslørte bondepiker

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank