Søk i listene F.eks.: torskSøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterHelstekt kalveentrecôteVegetarsøndagNataschas grytebakte shortribsAndeconfit med solbærsausSitronterte fra Menton med myk marengsRabarbramandelkake«Tagine» – marokkansk lammegryteMortensandBrødpuddingTjukkmelk med jordbær og mango«Pavlova» – MarengskakeLammekoftaVarm sjokoladekakeOvnsbakte eplerMulteiskremRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremGrillet laks med ChoronsausKaramellpuddingGrillet entrecôteInnbakt morellpaiLammegryteSvinekam fylt med tørkede frukterButterdeigsterter«Paella»RabarbratertePølsefestKryddersild med eple- og pepperrotdressingGrillet lammeribbeLuftig sjokolademousseFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausOvnsbakt klippfisk á la BacalaoSyltede morellerRømmevaflerPåskeis-parfaitSydfransk lammeryggJulegrøtLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerSymfoni på kokt lettsaltet svineskankSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtGresskarpaiFransk eplestangPinnekjøtt med rotmosHjortestekFlamberte bananerBringebærmoussekakeDillsildDronning Mauds fromasjStekt fersk marinert sild med karrisalatKrydderglasert ribbeIrish stewBringebærbløtekakeKokt røkt lammelårRådyrstekDillkokte krepsVannbakkelskringleMegaburgerSaftige kjøttkakerSennepssildVarm ostesufflé«Ris a la mande» – RiskremAspargessøndagFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderHelstekt sitronkyllingViddas finnbiffSviskeiskremAppelsinmarinerte jordbærNystekte Vestlandssveler med rørte bærGratinert hummerPias deilige lune «Æbleskiver»KalvefrikasséSitronfromasj på valnøttbunnKefir panna cotta med blåbærsuppeLakrissyltede plommerFerskt kjøttFårikålNapoleonskakeBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteHummersalatElgkarbonaderGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaDronning Mauds sufflerte pannekakerGrytestekt rypemiddag i fløtesausKremet hummersuppeFriterte frukterKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørOberstinnesildBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris«Thanksgiving» – helstekt kalkunLun eplekake med mandler og kanelkremTilslørte bondepikerPannekakelagkakeEplekompott«Verdens beste» – KvæfjordkakeLammestek med urterHonning og sennepsglasert hamburgerryggSjokoladebonnet på pistasjbunnGravet makrell17. mai med kokt laksOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausMultekrem i krumkakerSherryfromasjNykokt hummerRibbe med frikadeller, surkål og brun sausLangtidsbakt lammebogRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærKaramelliserte pærer med nougatiskremFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskremOvnsstekt landkyllingSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeMokkakakeButterdeigsinnbakt laksCrema catalanaSvinenakke bakt i RømertopfSyltede pærerHelstekt piggvar Twitter Facebook LinkedIn Email