skip to Main Content

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Kremet hummersuppe

Hjortestek

Krydderglasert ribbe

«Pavlova» – Marengskake

Gresskarpai

Irish stew

Eplekompott

Langtidsbakt lammebog

Varm ostesufflé

Julegrøt

Appelsinmarinerte jordbær

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Oberstinnesild

Syltede moreller

Mokkakake

Sennepssild

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Vannbakkelskringle

Sviskeiskrem

Vegetarsøndag

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Aspargessøndag

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Nykokt hummer

Rømmevafler

Saftige kjøttkaker

Mortensand

Gravet makrell

Kokt røkt lammelår

Rabarbramandelkake

Pannekakelagkake

Syltede pærer

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Sherryfromasj

Viddas finnbiff

Lakrissyltede plommer

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Grillet entrecôte

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Crema catalana

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rabarbraterte

Lammestek med urter

Varm sjokoladekake

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Fransk eplestang

«Paella»

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Bringebærbløtekake

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Elgkarbonader

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Helstekt piggvar

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Dronning Mauds fromasj

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Luftig sjokolademousse

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Kalvefrikassé

Karamellpudding

Multeiskrem

Ovnsbakte epler

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Megaburger

Sydfransk lammerygg

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Grillet laks med Choronsaus

Ovnsstekt landkylling

Nataschas grytebakte shortribs

Helstekt sitronkylling

Butterdeigsinnbakt laks

Lammegryte

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Hummersalat

Grillet lammeribbe

Helstekt kalveentrecôte

Rådyrstek

Pølsefest

Tilslørte bondepiker

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Andeconfit med solbærsaus

Multekrem i krumkaker

Lammekofta

Ferskt kjøtt

Butterdeigsterter

Påskeis-parfait

Fårikål

Dillsild

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Pinnekjøtt med rotmos

Dillkokte kreps

Brødpudding

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Friterte frukter

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Svinekam fylt med tørkede frukter

Innbakt morellpai

Bringebærmoussekake

Napoleonskake

Gratinert hummer

Flamberte bananer

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Sitronfromasj på valnøttbunn

«Ris a la mande» – Riskrem

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Tjukkmelk med jordbær og mango

17. mai med kokt laks