skip to Main Content

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Grillet lammeribbe

Fårikål

Påskeis-parfait

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Sydfransk lammerygg

Andeconfit med solbærsaus

Dillsild

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Vegetarsøndag

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Pavlova» – Marengskake

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Ferskt kjøtt

Vannbakkelskringle

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Varm ostesufflé

Gresskarpai

Irish stew

Nataschas grytebakte shortribs

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Sherryfromasj

Hummersalat

Mortensand

Elgkarbonader

Kalvefrikassé

Langtidsbakt lammebog

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Lammekofta

Innbakt morellpai

Lakrissyltede plommer

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

17. mai med kokt laks

Pølsefest

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Pinnekjøtt med rotmos

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Karamellpudding

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Ovnsstekt landkylling

Brødpudding

Syltede moreller

Tjukkmelk med jordbær og mango

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Syltede pærer

Multekrem i krumkaker

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Flamberte bananer

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sitronfromasj på valnøttbunn

Varm sjokoladekake

Gravet makrell

«Ris a la mande» – Riskrem

Kokt røkt lammelår

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Eplekompott

Napoleonskake

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Mokkakake

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Rømmevafler

Dillkokte kreps

Kremet hummersuppe

Butterdeigsterter

Helstekt sitronkylling

Bringebærmoussekake

Grillet laks med Choronsaus

Dronning Mauds fromasj

Fransk eplestang

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Svinekam fylt med tørkede frukter

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Hjortestek

Tilslørte bondepiker

Aspargessøndag

Helstekt piggvar

«Paella»

Luftig sjokolademousse

Nykokt hummer

Helstekt kalveentrecôte

Oberstinnesild

Viddas finnbiff

Krydderglasert ribbe

Friterte frukter

Ovnsbakte epler

Butterdeigsinnbakt laks

Gratinert hummer

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Rabarbramandelkake

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Lammegryte

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Megaburger

Saftige kjøttkaker

Rådyrstek

Multeiskrem

Julegrøt

Bringebærbløtekake

Crema catalana

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Lammestek med urter

Svinenakke bakt i Rømertopf

Appelsinmarinerte jordbær

Pannekakelagkake

Sennepssild

Sviskeiskrem

Rabarbraterte

Grillet entrecôte