SøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterAndeconfit med solbærsausBringebærmoussekakeRibbe med frikadeller, surkål og brun sausFlamberte bananerOvnsstekt landkyllingLakrissyltede plommerSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeFårikålVarm sjokoladekakeHummersalatFransk eplestangSherryfromasjHelstekt kalveentrecôte«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremInnbakt morellpaiMortensandViddas finnbiffSitronfromasj på valnøttbunnGravet makrellNapoleonskakeLammegryteHjortestekSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtSvinenakke bakt i RømertopfLun eplekake med mandler og kanelkremKaramelliserte pærer med nougatiskremLangtidsbakt lammebogSvinekam fylt med tørkede frukterSymfoni på kokt lettsaltet svineskankGratinert hummerMegaburgerPias deilige lune «Æbleskiver»MokkakakeKremet hummersuppeFriterte frukterTilslørte bondepikerIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærRømmevaflerRådyrstekSyltede pærerDillsildFerskt kjøttButterdeigsterterFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskremDillkokte krepsNykokt hummerOvnsbakt klippfisk á la BacalaoDronning Mauds sufflerte pannekakerOvnsbakte eplerGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaDronning Mauds fromasjButterdeigsinnbakt laksBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisEplekompottGresskarpaiRabarbramandelkake«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerNataschas grytebakte shortribsPåskeis-parfaitMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausVarm ostesuffléElgkarbonaderVannbakkelskringle«Tagine» – marokkansk lammegryteAppelsinmarinerte jordbærOberstinnesildRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeLammestek med urterGrillet entrecôteSyltede morellerKalvefrikasséPannekakelagkakeRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfettGrytestekt rypemiddag i fløtesausHelstekt piggvarHelstekt sitronkylling«Ris a la mande» – RiskremIrish stewLuftig sjokolademousseSviskeiskremMultekrem i krumkakerJulegrøt17. mai med kokt laksKaramellpuddingSjokoladebonnet på pistasjbunnSennepssildSitronterte fra Menton med myk marengsHonning og sennepsglasert hamburgerryggSaftige kjøttkakerStekt fersk marinert sild med karrisalatRabarbraterteKrydderglasert ribbe«Verdens beste» – KvæfjordkakeKefir panna cotta med blåbærsuppeAspargessøndagPinnekjøtt med rotmosKokt røkt lammelårFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørLammekoftaMulteiskremFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsGrillet lammeribbeGrillet laks med Choronsaus«Paella»BringebærbløtekakeTjukkmelk med jordbær og mangoBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteSydfransk lammerygg«Thanksgiving» – helstekt kalkunVegetarsøndagCrema catalana«Pavlova» – MarengskakeBrødpuddingPølsefestNystekte Vestlandssveler med rørte bærKryddersild med eple- og pepperrotdressing Tweet Share Share Email