skip to Main Content

Andeconfit med solbærsaus

Bringebærmoussekake

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Flamberte bananer

Ovnsstekt landkylling

Lakrissyltede plommer

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Fårikål

Varm sjokoladekake

Hummersalat

Fransk eplestang

Sherryfromasj

Helstekt kalveentrecôte

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Innbakt morellpai

Mortensand

Viddas finnbiff

Sitronfromasj på valnøttbunn

Gravet makrell

Napoleonskake

Lammegryte

Hjortestek

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Svinenakke bakt i Rømertopf

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Langtidsbakt lammebog

Svinekam fylt med tørkede frukter

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Gratinert hummer

Megaburger

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Mokkakake

Kremet hummersuppe

Friterte frukter

Tilslørte bondepiker

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Rømmevafler

Rådyrstek

Syltede pærer

Dillsild

Ferskt kjøtt

Butterdeigsterter

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Dillkokte kreps

Nykokt hummer

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Ovnsbakte epler

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Dronning Mauds fromasj

Butterdeigsinnbakt laks

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Eplekompott

Gresskarpai

Rabarbramandelkake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Nataschas grytebakte shortribs

Påskeis-parfait

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Varm ostesufflé

Elgkarbonader

Vannbakkelskringle

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Appelsinmarinerte jordbær

Oberstinnesild

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Lammestek med urter

Grillet entrecôte

Syltede moreller

Kalvefrikassé

Pannekakelagkake

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Helstekt piggvar

Helstekt sitronkylling

«Ris a la mande» – Riskrem

Irish stew

Luftig sjokolademousse

Sviskeiskrem

Multekrem i krumkaker

Julegrøt

17. mai med kokt laks

Karamellpudding

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Sennepssild

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Saftige kjøttkaker

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Rabarbraterte

Krydderglasert ribbe

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Aspargessøndag

Pinnekjøtt med rotmos

Kokt røkt lammelår

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Lammekofta

Multeiskrem

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Grillet lammeribbe

Grillet laks med Choronsaus

«Paella»

Bringebærbløtekake

Tjukkmelk med jordbær og mango

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Sydfransk lammerygg

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Vegetarsøndag

Crema catalana

«Pavlova» – Marengskake

Brødpudding

Pølsefest

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing