skip to Main Content

Sydfransk lammerygg

Grillet lammeribbe

Megaburger

Syltede moreller

Lammestek med urter

Luftig sjokolademousse

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Lakrissyltede plommer

Irish stew

Rabarbramandelkake

Butterdeigsterter

Gravet makrell

Helstekt piggvar

Julegrøt

Bringebærbløtekake

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Viddas finnbiff

Krydderglasert ribbe

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Rømmevafler

Svinekam fylt med tørkede frukter

Karamellpudding

Multekrem i krumkaker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Aspargessøndag

Tilslørte bondepiker

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Oberstinnesild

Appelsinmarinerte jordbær

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Mokkakake

«Paella»

Nykokt hummer

Ovnsstekt landkylling

Ovnsbakte epler

Helstekt kalveentrecôte

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Pias deilige lune «Æbleskiver»

17. mai med kokt laks

Kokt røkt lammelår

Sennepssild

Vegetarsøndag

Langtidsbakt lammebog

Lammegryte

Andeconfit med solbærsaus

«Ris a la mande» – Riskrem

Dronning Mauds fromasj

Gresskarpai

Grillet entrecôte

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Helstekt sitronkylling

Tjukkmelk med jordbær og mango

Grillet laks med Choronsaus

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Fransk eplestang

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Syltede pærer

Pølsefest

Innbakt morellpai

Napoleonskake

Nataschas grytebakte shortribs

Pannekakelagkake

Rabarbraterte

«Pavlova» – Marengskake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Friterte frukter

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Flamberte bananer

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Varm ostesufflé

Rådyrstek

Crema catalana

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Svinenakke bakt i Rømertopf

Fårikål

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Multeiskrem

Eplekompott

Dillkokte kreps

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Påskeis-parfait

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Pinnekjøtt med rotmos

Sherryfromasj

Vannbakkelskringle

Ferskt kjøtt

Mortensand

Bringebærmoussekake

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Saftige kjøttkaker

Elgkarbonader

Hjortestek

Brødpudding

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Sitronfromasj på valnøttbunn

Lammekofta

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Sitronterte fra Menton med myk marengs

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Gratinert hummer

Kalvefrikassé

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Varm sjokoladekake

Butterdeigsinnbakt laks

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Kremet hummersuppe

Dillsild

Hummersalat

Sviskeiskrem