skip to Main Content

Lammestek med urter

Grillet lammeribbe

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Rømmevafler

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Fransk eplestang

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Hjortestek

Dillkokte kreps

Hummersalat

Kalvefrikassé

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Lakrissyltede plommer

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Syltede moreller

Sennepssild

Ovnsbakte epler

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Svinekam fylt med tørkede frukter

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Nataschas grytebakte shortribs

«Pavlova» – Marengskake

Andeconfit med solbærsaus

Lammekofta

Aspargessøndag

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Gresskarpai

Varm sjokoladekake

«Paella»

Multekrem i krumkaker

Syltede pærer

Elgkarbonader

Julegrøt

Appelsinmarinerte jordbær

Luftig sjokolademousse

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Dronning Mauds fromasj

Saftige kjøttkaker

«Ris a la mande» – Riskrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Lammegryte

Varm ostesufflé

Napoleonskake

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Pinnekjøtt med rotmos

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Kremet hummersuppe

Dillsild

Helstekt sitronkylling

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Langtidsbakt lammebog

Karamellpudding

Butterdeigsterter

Crema catalana

Vannbakkelskringle

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Helstekt piggvar

Grillet laks med Choronsaus

Mokkakake

Oberstinnesild

17. mai med kokt laks

Helstekt kalveentrecôte

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Brødpudding

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Ferskt kjøtt

Butterdeigsinnbakt laks

Vegetarsøndag

Ovnsstekt landkylling

Mortensand

Multeiskrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Sydfransk lammerygg

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Bringebærbløtekake

Fårikål

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Eplekompott

Pannekakelagkake

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Kokt røkt lammelår

Rabarbraterte

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Flamberte bananer

Gratinert hummer

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sherryfromasj

Rabarbramandelkake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Bringebærmoussekake

Gravet makrell

Rådyrstek

Nykokt hummer

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Påskeis-parfait

Megaburger

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Sitronfromasj på valnøttbunn

Irish stew

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Sviskeiskrem

Viddas finnbiff

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Pølsefest

Grillet entrecôte

Krydderglasert ribbe

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Innbakt morellpai

Tilslørte bondepiker

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Friterte frukter

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus