skip to Main Content

Multeiskrem

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Brødpudding

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Karamellpudding

Bringebærbløtekake

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Gravet makrell

Grillet laks med Choronsaus

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Crema catalana

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Aspargessøndag

Rabarbramandelkake

Ovnsbakte epler

Mokkakake

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Fransk eplestang

Varm sjokoladekake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Julegrøt

Rådyrstek

Napoleonskake

Vegetarsøndag

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Rømmevafler

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Megaburger

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Luftig sjokolademousse

Lammestek med urter

Viddas finnbiff

Ovnsstekt landkylling

Oberstinnesild

Lammekofta

Multekrem i krumkaker

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sherryfromasj

Sviskeiskrem

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Irish stew

Lakrissyltede plommer

Syltede pærer

Helstekt piggvar

Nykokt hummer

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

«Ris a la mande» – Riskrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Andeconfit med solbærsaus

Grillet lammeribbe

Ferskt kjøtt

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Kalvefrikassé

Dillsild

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Krydderglasert ribbe

Gresskarpai

Vannbakkelskringle

Sydfransk lammerygg

Sitronfromasj på valnøttbunn

Flamberte bananer

Pinnekjøtt med rotmos

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Friterte frukter

Innbakt morellpai

Sitronterte fra Menton med myk marengs

17. mai med kokt laks

Fårikål

Helstekt sitronkylling

Elgkarbonader

Mortensand

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kokt røkt lammelår

Eplekompott

Appelsinmarinerte jordbær

Hummersalat

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Påskeis-parfait

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Varm ostesufflé

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Dronning Mauds fromasj

Hjortestek

Butterdeigsterter

Tjukkmelk med jordbær og mango

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Svinekam fylt med tørkede frukter

Bringebærmoussekake

Langtidsbakt lammebog

Saftige kjøttkaker

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Butterdeigsinnbakt laks

Syltede moreller

Rabarbraterte

Grillet entrecôte

Sennepssild

Helstekt kalveentrecôte

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Pannekakelagkake

Gratinert hummer

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Dillkokte kreps

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Kremet hummersuppe

Nataschas grytebakte shortribs

Tilslørte bondepiker

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Lammegryte

«Pavlova» – Marengskake

Pølsefest

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

«Paella»