skip to Main Content

17. mai med kokt laks

Flamberte bananer

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Multekrem i krumkaker

Friterte frukter

Kalvefrikassé

Helstekt piggvar

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Pølsefest

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Lammestek med urter

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Hjortestek

Dillsild

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Sherryfromasj

Hummersalat

Aspargessøndag

Megaburger

Butterdeigsinnbakt laks

Helstekt kalveentrecôte

Bringebærbløtekake

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Mortensand

Lammegryte

Varm ostesufflé

Sennepssild

Rådyrstek

Gravet makrell

Ovnsbakte epler

Lammekofta

«Paella»

Ovnsstekt landkylling

Helstekt sitronkylling

Viddas finnbiff

Julegrøt

Svinenakke bakt i Rømertopf

Langtidsbakt lammebog

Dillkokte kreps

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Rømmevafler

Andeconfit med solbærsaus

Sydfransk lammerygg

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Dronning Mauds fromasj

Sviskeiskrem

Butterdeigsterter

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Tjukkmelk med jordbær og mango

Nataschas grytebakte shortribs

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Innbakt morellpai

Bringebærmoussekake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Appelsinmarinerte jordbær

Saftige kjøttkaker

Syltede moreller

Gratinert hummer

Rabarbramandelkake

Crema catalana

Grillet lammeribbe

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Luftig sjokolademousse

Fransk eplestang

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Kremet hummersuppe

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Krydderglasert ribbe

Varm sjokoladekake

Svinekam fylt med tørkede frukter

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Napoleonskake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Pannekakelagkake

Lakrissyltede plommer

Nykokt hummer

Irish stew

Tilslørte bondepiker

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Oberstinnesild

Fårikål

Brødpudding

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Kokt røkt lammelår

Syltede pærer

Sitronfromasj på valnøttbunn

«Pavlova» – Marengskake

Grillet entrecôte

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Vannbakkelskringle

Grillet laks med Choronsaus

Karamellpudding

Elgkarbonader

«Ris a la mande» – Riskrem

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Vegetarsøndag

Påskeis-parfait

Rabarbraterte

Mokkakake

Multeiskrem

Ferskt kjøtt

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Eplekompott

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Pinnekjøtt med rotmos

Gresskarpai

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing