skip to Main Content

Bringebærmoussekake

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Aspargessøndag

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Friterte frukter

Napoleonskake

17. mai med kokt laks

Vegetarsøndag

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Bringebærbløtekake

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Rådyrstek

Lakrissyltede plommer

Andeconfit med solbærsaus

Rabarbramandelkake

Lammegryte

Rømmevafler

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Nataschas grytebakte shortribs

Oberstinnesild

Dillkokte kreps

Gravet makrell

Megaburger

Syltede pærer

Fransk eplestang

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Grillet laks med Choronsaus

Varm ostesufflé

Irish stew

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Ris a la mande» – Riskrem

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Svinekam fylt med tørkede frukter

Elgkarbonader

Innbakt morellpai

Ovnsbakte epler

Mokkakake

Rabarbraterte

Hjortestek

Multekrem i krumkaker

Kremet hummersuppe

«Pavlova» – Marengskake

Helstekt sitronkylling

Grillet lammeribbe

Fårikål

Dillsild

Brødpudding

Saftige kjøttkaker

Nykokt hummer

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Eplekompott

Påskeis-parfait

Sydfransk lammerygg

Lammestek med urter

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Kokt røkt lammelår

Sviskeiskrem

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Ferskt kjøtt

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Grillet entrecôte

Viddas finnbiff

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Langtidsbakt lammebog

Luftig sjokolademousse

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Vannbakkelskringle

Butterdeigsterter

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Crema catalana

Krydderglasert ribbe

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sennepssild

Tilslørte bondepiker

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Varm sjokoladekake

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Gratinert hummer

Multeiskrem

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sitronfromasj på valnøttbunn

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Hummersalat

Butterdeigsinnbakt laks

Sherryfromasj

Syltede moreller

Flamberte bananer

Dronning Mauds fromasj

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Gresskarpai

Helstekt piggvar

Pølsefest

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Pannekakelagkake

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Helstekt kalveentrecôte

Mortensand

Appelsinmarinerte jordbær

«Paella»

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Lammekofta

Karamellpudding

Ovnsstekt landkylling

Julegrøt

Kalvefrikassé

Tjukkmelk med jordbær og mango

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Pinnekjøtt med rotmos

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder