skip to Main Content

Multeiskrem

Julegrøt

Lammegryte

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Nataschas grytebakte shortribs

Sennepssild

Napoleonskake

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Ovnsbakte epler

Eplekompott

Hummersalat

Varm sjokoladekake

Tilslørte bondepiker

Hjortestek

Dronning Mauds fromasj

Rabarbraterte

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Langtidsbakt lammebog

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Syltede moreller

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Grillet entrecôte

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Fårikål

Lakrissyltede plommer

«Paella»

Viddas finnbiff

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Varm ostesufflé

Dillkokte kreps

Butterdeigsterter

Appelsinmarinerte jordbær

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Grillet laks med Choronsaus

«Pavlova» – Marengskake

Sviskeiskrem

Sydfransk lammerygg

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Mokkakake

Innbakt morellpai

Rømmevafler

Kalvefrikassé

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Elgkarbonader

Luftig sjokolademousse

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Pølsefest

17. mai med kokt laks

Sherryfromasj

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Syltede pærer

Kokt røkt lammelår

Karamellpudding

Ferskt kjøtt

Grillet lammeribbe

Saftige kjøttkaker

Friterte frukter

Sitronfromasj på valnøttbunn

Gratinert hummer

Rabarbramandelkake

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Vegetarsøndag

Svinekam fylt med tørkede frukter

Andeconfit med solbærsaus

Rådyrstek

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Oberstinnesild

Lammekofta

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Aspargessøndag

Pinnekjøtt med rotmos

«Ris a la mande» – Riskrem

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Gresskarpai

Lammestek med urter

Crema catalana

Bringebærbløtekake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Påskeis-parfait

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Helstekt piggvar

Kremet hummersuppe

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Gravet makrell

Mortensand

Butterdeigsinnbakt laks

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Fransk eplestang

Megaburger

Brødpudding

Bringebærmoussekake

Flamberte bananer

Nykokt hummer

Pannekakelagkake

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Krydderglasert ribbe

Vannbakkelskringle

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Helstekt kalveentrecôte

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Tjukkmelk med jordbær og mango

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Multekrem i krumkaker

Helstekt sitronkylling

Irish stew

Ovnsstekt landkylling

Dillsild