skip to Main Content

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Svinekam fylt med tørkede frukter

Megaburger

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Appelsinmarinerte jordbær

Helstekt kalveentrecôte

Gravet makrell

Ovnsbakte epler

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Oberstinnesild

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Sitronfromasj på valnøttbunn

Karamellpudding

Ferskt kjøtt

Andeconfit med solbærsaus

Dillkokte kreps

Lammekofta

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Bringebærbløtekake

Kokt røkt lammelår

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Kremet hummersuppe

Pinnekjøtt med rotmos

Innbakt morellpai

Grillet entrecôte

Sviskeiskrem

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Multekrem i krumkaker

Dronning Mauds fromasj

Eplekompott

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Varm ostesufflé

Multeiskrem

Butterdeigsterter

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Paella»

«Pavlova» – Marengskake

17. mai med kokt laks

«Ris a la mande» – Riskrem

Irish stew

Crema catalana

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Påskeis-parfait

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Gresskarpai

Nataschas grytebakte shortribs

Elgkarbonader

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Mokkakake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Langtidsbakt lammebog

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Tilslørte bondepiker

Julegrøt

Krydderglasert ribbe

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Syltede moreller

Helstekt piggvar

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Vannbakkelskringle

Ovnsstekt landkylling

Tjukkmelk med jordbær og mango

Gratinert hummer

Mortensand

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Rømmevafler

Kalvefrikassé

Grillet laks med Choronsaus

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Brødpudding

Rådyrstek

Vegetarsøndag

Viddas finnbiff

Saftige kjøttkaker

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Bringebærmoussekake

Varm sjokoladekake

Rabarbraterte

Hjortestek

Sydfransk lammerygg

Fransk eplestang

Friterte frukter

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Hummersalat

Lammestek med urter

Helstekt sitronkylling

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Dillsild

Sennepssild

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Butterdeigsinnbakt laks

Sherryfromasj

Pannekakelagkake

Flamberte bananer

Luftig sjokolademousse

Aspargessøndag

Napoleonskake

Grillet lammeribbe

Nykokt hummer

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Lakrissyltede plommer

Pølsefest

Rabarbramandelkake

Fårikål

Lammegryte

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Syltede pærer

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing