skip to Main Content

Saftige kjøttkaker

Napoleonskake

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Appelsinmarinerte jordbær

Andeconfit med solbærsaus

Helstekt piggvar

Kokt røkt lammelår

Syltede pærer

Rabarbramandelkake

Megaburger

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Grillet entrecôte

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sennepssild

Rømmevafler

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Multeiskrem

Varm ostesufflé

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Innbakt morellpai

Lammestek med urter

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Mokkakake

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Nykokt hummer

Lammekofta

Langtidsbakt lammebog

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Vannbakkelskringle

Julegrøt

Krydderglasert ribbe

Hummersalat

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Eplekompott

«Ris a la mande» – Riskrem

Lakrissyltede plommer

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Vegetarsøndag

Sitronfromasj på valnøttbunn

Viddas finnbiff

Irish stew

Fransk eplestang

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Syltede moreller

Sviskeiskrem

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Kalvefrikassé

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Gravet makrell

Sherryfromasj

Bringebærmoussekake

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Pannekakelagkake

Bringebærbløtekake

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Ferskt kjøtt

Dillkokte kreps

Butterdeigsinnbakt laks

Varm sjokoladekake

Helstekt kalveentrecôte

Flamberte bananer

Gratinert hummer

Rabarbraterte

Fårikål

Aspargessøndag

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Multekrem i krumkaker

Karamellpudding

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Pølsefest

Pinnekjøtt med rotmos

Helstekt sitronkylling

Ovnsstekt landkylling

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Grillet laks med Choronsaus

Mortensand

Kremet hummersuppe

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sydfransk lammerygg

Luftig sjokolademousse

Ovnsbakte epler

Oberstinnesild

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Svinekam fylt med tørkede frukter

Tjukkmelk med jordbær og mango

Crema catalana

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Nataschas grytebakte shortribs

Tilslørte bondepiker

Rådyrstek

Hjortestek

Dillsild

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Lammegryte

Gresskarpai

Påskeis-parfait

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

«Pavlova» – Marengskake

17. mai med kokt laks

«Paella»

Butterdeigsterter

Brødpudding

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Grillet lammeribbe

Elgkarbonader

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Friterte frukter

Dronning Mauds fromasj