SøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterDronning Mauds sufflerte pannekakerSvinekam fylt med tørkede frukterMegaburgerSymfoni på kokt lettsaltet svineskankAppelsinmarinerte jordbærHelstekt kalveentrecôteGravet makrellOvnsbakte eplerBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisOberstinnesildFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskremSitronfromasj på valnøttbunnKaramellpuddingFerskt kjøttAndeconfit med solbærsausDillkokte krepsLammekoftaIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaBringebærbløtekakeKokt røkt lammelårRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeKremet hummersuppePinnekjøtt med rotmosInnbakt morellpaiGrillet entrecôteSviskeiskremSitronterte fra Menton med myk marengsOvnsbakt klippfisk á la BacalaoMultekrem i krumkakerDronning Mauds fromasjEplekompottKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremVarm ostesuffléMulteiskremButterdeigsterterSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppe«Paella»«Pavlova» – Marengskake17. mai med kokt laks«Ris a la mande» – RiskremIrish stewCrema catalanaMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausStekt fersk marinert sild med karrisalatGrytestekt rypemiddag i fløtesausLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfettPåskeis-parfaitFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausSjokoladebonnet på pistasjbunnGresskarpaiNataschas grytebakte shortribsElgkarbonaderLun eplekake med mandler og kanelkremMokkakake«Verdens beste» – KvæfjordkakeLangtidsbakt lammebogRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremTilslørte bondepikerJulegrøtKrydderglasert ribbeFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderSyltede morellerHelstekt piggvarSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtVannbakkelskringleOvnsstekt landkyllingTjukkmelk med jordbær og mangoGratinert hummerMortensandKaramelliserte pærer med nougatiskrem«Tagine» – marokkansk lammegryteRømmevaflerKalvefrikasséGrillet laks med ChoronsausPias deilige lune «Æbleskiver»BrødpuddingRådyrstekVegetarsøndagViddas finnbiffSaftige kjøttkaker«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerSvinenakke bakt i Rømertopf«Thanksgiving» – helstekt kalkunBringebærmoussekakeVarm sjokoladekakeRabarbraterteHjortestekSydfransk lammeryggFransk eplestangFriterte frukterHonning og sennepsglasert hamburgerryggHummersalatLammestek med urterHelstekt sitronkyllingRibbe med frikadeller, surkål og brun sausDillsildSennepssildNystekte Vestlandssveler med rørte bærButterdeigsinnbakt laksSherryfromasjPannekakelagkakeFlamberte bananerLuftig sjokolademousseAspargessøndagNapoleonskakeGrillet lammeribbeNykokt hummerOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsLakrissyltede plommerPølsefestRabarbramandelkakeFårikålLammegryteKefir panna cotta med blåbærsuppeSyltede pærerKryddersild med eple- og pepperrotdressing Tweet Share Share Email