skip to Main Content

Lakrissyltede plommer

Aspargessøndag

Ferskt kjøtt

Fransk eplestang

Vannbakkelskringle

Grillet lammeribbe

Oberstinnesild

Varm sjokoladekake

Helstekt kalveentrecôte

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Påskeis-parfait

Eplekompott

Bringebærbløtekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Elgkarbonader

Tjukkmelk med jordbær og mango

Rømmevafler

Svinenakke bakt i Rømertopf

Multeiskrem

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Pannekakelagkake

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Flamberte bananer

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Mokkakake

Brødpudding

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Grillet laks med Choronsaus

Kremet hummersuppe

Bringebærmoussekake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Julegrøt

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Sviskeiskrem

Lammegryte

Ovnsbakte epler

Friterte frukter

17. mai med kokt laks

Varm ostesufflé

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

«Pavlova» – Marengskake

Gravet makrell

Gresskarpai

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Syltede pærer

Irish stew

Hummersalat

Appelsinmarinerte jordbær

Hjortestek

Rådyrstek

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Megaburger

Syltede moreller

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Pølsefest

Viddas finnbiff

Dillsild

Karamellpudding

Butterdeigsterter

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Napoleonskake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Svinekam fylt med tørkede frukter

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Helstekt sitronkylling

Sydfransk lammerygg

Nataschas grytebakte shortribs

Rabarbraterte

Multekrem i krumkaker

Grillet entrecôte

Dillkokte kreps

Luftig sjokolademousse

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Sennepssild

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Crema catalana

Vegetarsøndag

Helstekt piggvar

Saftige kjøttkaker

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Pinnekjøtt med rotmos

Lammekofta

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Lammestek med urter

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Gratinert hummer

Ovnsstekt landkylling

Sherryfromasj

Butterdeigsinnbakt laks

Dronning Mauds fromasj

Kalvefrikassé

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Langtidsbakt lammebog

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Andeconfit med solbærsaus

Mortensand

«Ris a la mande» – Riskrem

«Paella»

Krydderglasert ribbe

Rabarbramandelkake

Kokt røkt lammelår

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Sitronfromasj på valnøttbunn

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Innbakt morellpai

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Fårikål

Tilslørte bondepiker

Nykokt hummer