skip to Main Content

Hjortestek

Pannekakelagkake

Dronning Mauds fromasj

Andeconfit med solbærsaus

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Ovnsstekt landkylling

Vannbakkelskringle

«Pavlova» – Marengskake

Påskeis-parfait

Rabarbraterte

Krydderglasert ribbe

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Varm ostesufflé

Hummersalat

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Viddas finnbiff

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Kokt røkt lammelår

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Syltede pærer

Appelsinmarinerte jordbær

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Rabarbramandelkake

Dillsild

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Gratinert hummer

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Rømmevafler

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Kremet hummersuppe

Nataschas grytebakte shortribs

Saftige kjøttkaker

Grillet entrecôte

Lammestek med urter

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sydfransk lammerygg

Multeiskrem

Aspargessøndag

Sviskeiskrem

Brødpudding

Sitronfromasj på valnøttbunn

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Lammekofta

Luftig sjokolademousse

Megaburger

Pinnekjøtt med rotmos

Elgkarbonader

Vegetarsøndag

Oberstinnesild

Sennepssild

Bringebærbløtekake

Butterdeigsterter

Gravet makrell

Fårikål

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Fransk eplestang

Mokkakake

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Langtidsbakt lammebog

Pølsefest

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Crema catalana

Julegrøt

«Paella»

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Ovnsbakte epler

Napoleonskake

Kalvefrikassé

Lammegryte

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Bringebærmoussekake

Tilslørte bondepiker

Helstekt sitronkylling

Lakrissyltede plommer

Svinenakke bakt i Rømertopf

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Friterte frukter

Ferskt kjøtt

Multekrem i krumkaker

Nykokt hummer

Varm sjokoladekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Eplekompott

Butterdeigsinnbakt laks

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Gresskarpai

Syltede moreller

17. mai med kokt laks

«Ris a la mande» – Riskrem

Karamellpudding

Irish stew

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Helstekt piggvar

Flamberte bananer

Helstekt kalveentrecôte

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Innbakt morellpai

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Dillkokte kreps

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Grillet laks med Choronsaus

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Rådyrstek

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sherryfromasj

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Grillet lammeribbe

Mortensand

Kefir panna cotta med blåbærsuppe