skip to Main Content

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Mortensand

Lakrissyltede plommer

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

«Ris a la mande» – Riskrem

Megaburger

Hjortestek

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Grillet entrecôte

Lammestek med urter

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Karamellpudding

Elgkarbonader

Rømmevafler

Lammekofta

Ovnsstekt landkylling

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Nykokt hummer

Viddas finnbiff

Grillet lammeribbe

Nataschas grytebakte shortribs

Ferskt kjøtt

Hummersalat

Multeiskrem

Pannekakelagkake

«Pavlova» – Marengskake

Pølsefest

Helstekt piggvar

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Tilslørte bondepiker

Dillsild

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Kalvefrikassé

Sherryfromasj

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Gravet makrell

Innbakt morellpai

Rabarbramandelkake

Tjukkmelk med jordbær og mango

Multekrem i krumkaker

Crema catalana

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Luftig sjokolademousse

Napoleonskake

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Bringebærbløtekake

Vegetarsøndag

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Friterte frukter

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Pinnekjøtt med rotmos

Appelsinmarinerte jordbær

Bringebærmoussekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Butterdeigsterter

Helstekt kalveentrecôte

Varm ostesufflé

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Kremet hummersuppe

Vannbakkelskringle

Syltede pærer

Ovnsbakte epler

Oberstinnesild

Krydderglasert ribbe

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Kokt røkt lammelår

Gresskarpai

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Lammegryte

Butterdeigsinnbakt laks

Julegrøt

Saftige kjøttkaker

Rabarbraterte

«Paella»

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Fårikål

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Svinenakke bakt i Rømertopf

Rådyrstek

Fransk eplestang

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Andeconfit med solbærsaus

Varm sjokoladekake

Irish stew

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Sydfransk lammerygg

Syltede moreller

Dronning Mauds fromasj

Helstekt sitronkylling

Aspargessøndag

Langtidsbakt lammebog

Grillet laks med Choronsaus

Brødpudding

Påskeis-parfait

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Mokkakake

Dillkokte kreps

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Gratinert hummer

17. mai med kokt laks

Svinekam fylt med tørkede frukter

Eplekompott

Sennepssild

Sitronfromasj på valnøttbunn

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Sviskeiskrem

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Flamberte bananer