Skip to content

Oberstinnesild

Mortensand

Brødpudding

Andeconfit med solbærsaus

Kokt røkt lammelår

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Fransk eplestang

Mokkakake

Appelsinmarinerte jordbær

Ovnsstekt landkylling

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Vegetarsøndag

Helstekt sitronkylling

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Bringebærmoussekake

Kalvefrikassé

Fårikål

Nykokt hummer

Langtidsbakt lammebog

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Varm sjokoladekake

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Rådyrstek

Hummersalat

Dillkokte kreps

Saftige kjøttkaker

Friterte frukter

Svinenakke bakt i Rømertopf

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Sennepssild

Gratinert hummer

Viddas finnbiff

Gresskarpai

Ovnsbakte epler

Rabarbraterte

Irish stew

Napoleonskake

Tilslørte bondepiker

Lammestek med urter

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Dronning Mauds fromasj

Sviskeiskrem

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Crema catalana

Eplekompott

Pinnekjøtt med rotmos

Multekrem i krumkaker

Sherryfromasj

Varm ostesufflé

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Flamberte bananer

Sydfransk lammerygg

Helstekt kalveentrecôte

Lammekofta

Grillet laks med Choronsaus

Elgkarbonader

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

«Paella»

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Luftig sjokolademousse

Grillet entrecôte

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Hjortestek

Lakrissyltede plommer

Syltede moreller

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Ferskt kjøtt

Megaburger

Gravet makrell

Butterdeigsinnbakt laks

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Rabarbramandelkake

17. mai med kokt laks

Vannbakkelskringle

Kremet hummersuppe

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Pannekakelagkake

Dillsild

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Rømmevafler

Syltede pærer

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Bringebærbløtekake

Multeiskrem

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Tjukkmelk med jordbær og mango

Butterdeigsterter

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Krydderglasert ribbe

Påskeis-parfait

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Karamellpudding

Nataschas grytebakte shortribs

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

«Ris a la mande» – Riskrem

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Aspargessøndag

Julegrøt

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Pølsefest

«Pavlova» – Marengskake

Helstekt piggvar

Innbakt morellpai

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Lammegryte

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Svinekam fylt med tørkede frukter

Grillet lammeribbe

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sitronfromasj på valnøttbunn

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg