skip to Main Content

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Langtidsbakt lammebog

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Innbakt morellpai

Rabarbramandelkake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Aspargessøndag

Brødpudding

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Gravet makrell

Rabarbraterte

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Napoleonskake

Hummersalat

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Butterdeigsterter

Eplekompott

Karamellpudding

Flamberte bananer

Mokkakake

Svinenakke bakt i Rømertopf

Helstekt piggvar

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Sitronfromasj på valnøttbunn

Appelsinmarinerte jordbær

Gratinert hummer

Multekrem i krumkaker

Lammegryte

Gresskarpai

Ovnsbakte epler

Crema catalana

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Nykokt hummer

Helstekt kalveentrecôte

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Svinekam fylt med tørkede frukter

Lakrissyltede plommer

Pannekakelagkake

«Paella»

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Luftig sjokolademousse

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Syltede pærer

Nataschas grytebakte shortribs

Bringebærbløtekake

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Elgkarbonader

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Pølsefest

Viddas finnbiff

Kalvefrikassé

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

«Pavlova» – Marengskake

Grillet entrecôte

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Lammekofta

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Ferskt kjøtt

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Hjortestek

Andeconfit med solbærsaus

Vannbakkelskringle

Fårikål

Butterdeigsinnbakt laks

Oberstinnesild

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Mortensand

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Påskeis-parfait

Vegetarsøndag

Syltede moreller

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Sviskeiskrem

Pinnekjøtt med rotmos

Multeiskrem

Kokt røkt lammelår

Sennepssild

Lammestek med urter

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Tilslørte bondepiker

Rømmevafler

Dillsild

Varm sjokoladekake

Varm ostesufflé

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

17. mai med kokt laks

Irish stew

Grillet laks med Choronsaus

Krydderglasert ribbe

Friterte frukter

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Saftige kjøttkaker

«Ris a la mande» – Riskrem

Helstekt sitronkylling

Fransk eplestang

Megaburger

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Dillkokte kreps

Grillet lammeribbe

Sydfransk lammerygg

Rådyrstek

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Julegrøt

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Kremet hummersuppe

Bringebærmoussekake

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Tjukkmelk med jordbær og mango

Dronning Mauds fromasj

Ovnsstekt landkylling

Sherryfromasj

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker