skip to Main Content

Eplekompott

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Svinenakke bakt i Rømertopf

Sherryfromasj

«Ris a la mande» – Riskrem

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Rabarbraterte

Oberstinnesild

Hjortestek

Svinekam fylt med tørkede frukter

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Napoleonskake

Megaburger

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Fårikål

Krydderglasert ribbe

Mokkakake

Viddas finnbiff

Sennepssild

Multekrem i krumkaker

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Sydfransk lammerygg

Crema catalana

«Paella»

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Saftige kjøttkaker

Sviskeiskrem

Bringebærmoussekake

Helstekt kalveentrecôte

Gravet makrell

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Varm sjokoladekake

Flamberte bananer

Syltede pærer

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Syltede moreller

Ovnsbakte epler

Dillkokte kreps

Friterte frukter

Dronning Mauds fromasj

Hummersalat

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Aspargessøndag

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Dillsild

Vegetarsøndag

Grillet entrecôte

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Gratinert hummer

Rådyrstek

Multeiskrem

Lammegryte

Kalvefrikassé

Andeconfit med solbærsaus

Helstekt sitronkylling

Pannekakelagkake

Pinnekjøtt med rotmos

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Fransk eplestang

«Pavlova» – Marengskake

Grillet laks med Choronsaus

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Elgkarbonader

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Mortensand

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Appelsinmarinerte jordbær

Luftig sjokolademousse

Kokt røkt lammelår

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Julegrøt

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Grillet lammeribbe

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Lakrissyltede plommer

Gresskarpai

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Butterdeigsinnbakt laks

Rømmevafler

Lammekofta

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Varm ostesufflé

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Pølsefest

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

17. mai med kokt laks

Helstekt piggvar

Lammestek med urter

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Påskeis-parfait

Ferskt kjøtt

Ovnsstekt landkylling

Bringebærbløtekake

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Brødpudding

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Rabarbramandelkake

Kremet hummersuppe

Innbakt morellpai

Nykokt hummer

Sitronfromasj på valnøttbunn

Vannbakkelskringle

Nataschas grytebakte shortribs

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Langtidsbakt lammebog

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Tilslørte bondepiker

Karamellpudding

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Tjukkmelk med jordbær og mango

Irish stew

Butterdeigsterter