skip to Main Content

Appelsinmarinerte jordbær

Dillkokte kreps

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Krydderglasert ribbe

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Lammekofta

Saftige kjøttkaker

Multeiskrem

Flamberte bananer

Dronning Mauds fromasj

Ovnsbakte epler

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Rådyrstek

Svinekam fylt med tørkede frukter

Bringebærmoussekake

Napoleonskake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

«Pavlova» – Marengskake

Nykokt hummer

Viddas finnbiff

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Bringebærbløtekake

Brødpudding

Sennepssild

Megaburger

Helstekt kalveentrecôte

«Ris a la mande» – Riskrem

Ovnsstekt landkylling

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Andeconfit med solbærsaus

Mokkakake

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Sydfransk lammerygg

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Svinenakke bakt i Rømertopf

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Dillsild

«Paella»

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Butterdeigsterter

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Nataschas grytebakte shortribs

Påskeis-parfait

Syltede moreller

Rabarbramandelkake

Friterte frukter

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Fransk eplestang

Grillet lammeribbe

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Luftig sjokolademousse

Vannbakkelskringle

Innbakt morellpai

Pannekakelagkake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Langtidsbakt lammebog

Eplekompott

Crema catalana

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Mortensand

Gratinert hummer

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Karamellpudding

Kalvefrikassé

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Varm sjokoladekake

Aspargessøndag

Helstekt sitronkylling

Tjukkmelk med jordbær og mango

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Helstekt piggvar

Hummersalat

Lammegryte

Rabarbraterte

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Pinnekjøtt med rotmos

Butterdeigsinnbakt laks

Grillet entrecôte

Pølsefest

Sviskeiskrem

Multekrem i krumkaker

Julegrøt

Vegetarsøndag

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Tilslørte bondepiker

Elgkarbonader

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Syltede pærer

Ferskt kjøtt

Oberstinnesild

Kokt røkt lammelår

Gresskarpai

17. mai med kokt laks

Irish stew

Fårikål

Grillet laks med Choronsaus

Hjortestek

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Varm ostesufflé

Lammestek med urter

Rømmevafler

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Kremet hummersuppe

Gravet makrell

Lakrissyltede plommer

Sitronfromasj på valnøttbunn

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Sherryfromasj