skip to Main Content

Grillet laks med Choronsaus

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Krydderglasert ribbe

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Julegrøt

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Napoleonskake

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Oberstinnesild

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

17. mai med kokt laks

Rømmevafler

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Grillet lammeribbe

Sherryfromasj

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Vegetarsøndag

Helstekt kalveentrecôte

Syltede pærer

Varm ostesufflé

Crema catalana

Lammestek med urter

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Brødpudding

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Grillet entrecôte

Hummersalat

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Sitronfromasj på valnøttbunn

Vannbakkelskringle

Multekrem i krumkaker

Kremet hummersuppe

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Pannekakelagkake

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Aspargessøndag

Lakrissyltede plommer

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

«Ris a la mande» – Riskrem

Luftig sjokolademousse

Sydfransk lammerygg

Kalvefrikassé

Lammekofta

Flamberte bananer

Gravet makrell

Pinnekjøtt med rotmos

Karamellpudding

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Appelsinmarinerte jordbær

Eplekompott

Tilslørte bondepiker

Ovnsstekt landkylling

Hjortestek

Butterdeigsinnbakt laks

Langtidsbakt lammebog

Sennepssild

Rabarbramandelkake

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Bringebærbløtekake

Mokkakake

«Pavlova» – Marengskake

Irish stew

Rådyrstek

Pølsefest

Lammegryte

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Mortensand

Dronning Mauds fromasj

Varm sjokoladekake

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Gratinert hummer

Nataschas grytebakte shortribs

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Ovnsbakte epler

Gresskarpai

Påskeis-parfait

Multeiskrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Megaburger

Rabarbraterte

Saftige kjøttkaker

Dillsild

Andeconfit med solbærsaus

Bringebærmoussekake

Fransk eplestang

Syltede moreller

Helstekt piggvar

Innbakt morellpai

Sviskeiskrem

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

«Paella»

Friterte frukter

Ferskt kjøtt

Viddas finnbiff

Kokt røkt lammelår

Helstekt sitronkylling

Svinenakke bakt i Rømertopf

Svinekam fylt med tørkede frukter

Tjukkmelk med jordbær og mango

Elgkarbonader

Nykokt hummer

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Fårikål

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Butterdeigsterter

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Dillkokte kreps

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør