Skip to content

Tjukkmelk med jordbær og mango

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Multekrem i krumkaker

Appelsinmarinerte jordbær

Syltede pærer

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Napoleonskake

Irish stew

Fårikål

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Butterdeigsinnbakt laks

Langtidsbakt lammebog

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Lammegryte

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Syltede moreller

Krydderglasert ribbe

Pølsefest

Saftige kjøttkaker

Pinnekjøtt med rotmos

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Karamellpudding

Innbakt morellpai

Rabarbramandelkake

Mortensand

Dillkokte kreps

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Nykokt hummer

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Sydfransk lammerygg

Vegetarsøndag

Flamberte bananer

Multeiskrem

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Kremet hummersuppe

Megaburger

Dronning Mauds fromasj

Butterdeigsterter

17. mai med kokt laks

Helstekt piggvar

Hjortestek

Tilslørte bondepiker

Gresskarpai

Lammestek med urter

Viddas finnbiff

Fransk eplestang

Lakrissyltede plommer

Ferskt kjøtt

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Friterte frukter

Gravet makrell

Dillsild

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Kalvefrikassé

Grillet laks med Choronsaus

Sviskeiskrem

«Paella»

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Eplekompott

Grillet entrecôte

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Luftig sjokolademousse

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Hummersalat

Påskeis-parfait

Svinekam fylt med tørkede frukter

«Pavlova» – Marengskake

Helstekt sitronkylling

Bringebærmoussekake

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Oberstinnesild

Brødpudding

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Lammekofta

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Mokkakake

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Gratinert hummer

Varm sjokoladekake

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Elgkarbonader

Grillet lammeribbe

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Pannekakelagkake

Bringebærbløtekake

Julegrøt

Nataschas grytebakte shortribs

«Ris a la mande» – Riskrem

Aspargessøndag

Rådyrstek

Ovnsbakte epler

Svinenakke bakt i Rømertopf

Kokt røkt lammelår

Varm ostesufflé

Andeconfit med solbærsaus

Rabarbraterte

Sennepssild

Crema catalana

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Helstekt kalveentrecôte

Vannbakkelskringle

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Sherryfromasj

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Rømmevafler

Ovnsstekt landkylling

Sitronfromasj på valnøttbunn