Skip to content

Butterdeigsterter

Sennepssild

Svinekam fylt med tørkede frukter

Hummersalat

Flamberte bananer

Rådyrstek

Irish stew

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Dillkokte kreps

Lammekofta

17. mai med kokt laks

Helstekt kalveentrecôte

Ovnsbakte epler

Fransk eplestang

Bringebærbløtekake

Varm ostesufflé

Sherryfromasj

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Andeconfit med solbærsaus

Grillet laks med Choronsaus

Gravet makrell

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

«Pavlova» – Marengskake

Vannbakkelskringle

Lammestek med urter

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Sitronterte fra Menton med myk marengs

«Ris a la mande» – Riskrem

Gresskarpai

Luftig sjokolademousse

Ovnsstekt landkylling

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Dronning Mauds fromasj

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Ferskt kjøtt

Oberstinnesild

Langtidsbakt lammebog

Syltede pærer

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Multekrem i krumkaker

Friterte frukter

Nataschas grytebakte shortribs

Eplekompott

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Tilslørte bondepiker

Grillet lammeribbe

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Gratinert hummer

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Lammegryte

Pinnekjøtt med rotmos

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Viddas finnbiff

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Mortensand

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Syltede moreller

Sydfransk lammerygg

Helstekt piggvar

Appelsinmarinerte jordbær

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Julegrøt

Lakrissyltede plommer

Helstekt sitronkylling

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Mokkakake

Fårikål

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Sitronfromasj på valnøttbunn

Pannekakelagkake

Multeiskrem

Rømmevafler

Rabarbramandelkake

Påskeis-parfait

Megaburger

Pølsefest

Grillet entrecôte

Kremet hummersuppe

Hjortestek

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Crema catalana

Aspargessøndag

Innbakt morellpai

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Kalvefrikassé

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Dillsild

Nykokt hummer

Bringebærmoussekake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Napoleonskake

Butterdeigsinnbakt laks

Elgkarbonader

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Tjukkmelk med jordbær og mango

Krydderglasert ribbe

Rabarbraterte

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Kokt røkt lammelår

«Paella»

Vegetarsøndag

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Saftige kjøttkaker

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Brødpudding

Sviskeiskrem

Karamellpudding

Varm sjokoladekake