Skip to content

Mokkakake

Napoleonskake

Dronning Mauds fromasj

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Svinenakke bakt i Rømertopf

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Brødpudding

«Ris a la mande» – Riskrem

Friterte frukter

Irish stew

Megaburger

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Syltede pærer

Multeiskrem

Oberstinnesild

Pannekakelagkake

Sennepssild

Helstekt piggvar

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Tilslørte bondepiker

Butterdeigsinnbakt laks

Langtidsbakt lammebog

Gresskarpai

Tjukkmelk med jordbær og mango

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Hummersalat

Nataschas grytebakte shortribs

Fransk eplestang

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Elgkarbonader

Kokt røkt lammelår

Rabarbramandelkake

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Varm sjokoladekake

Pinnekjøtt med rotmos

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Vannbakkelskringle

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Svinekam fylt med tørkede frukter

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Syltede moreller

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Julegrøt

Grillet laks med Choronsaus

Viddas finnbiff

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Saftige kjøttkaker

Ferskt kjøtt

Helstekt kalveentrecôte

Lakrissyltede plommer

Multekrem i krumkaker

Kremet hummersuppe

Butterdeigsterter

Gravet makrell

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Ovnsbakte epler

Fårikål

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Dillkokte kreps

Sydfransk lammerygg

Rømmevafler

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Innbakt morellpai

Ovnsstekt landkylling

17. mai med kokt laks

Luftig sjokolademousse

Aspargessøndag

Sitronfromasj på valnøttbunn

Påskeis-parfait

Vegetarsøndag

Krydderglasert ribbe

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Flamberte bananer

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Lammekofta

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Rådyrstek

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Eplekompott

Grillet lammeribbe

Bringebærbløtekake

Hjortestek

Gratinert hummer

Andeconfit med solbærsaus

Pølsefest

Grillet entrecôte

«Pavlova» – Marengskake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Sviskeiskrem

Appelsinmarinerte jordbær

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

«Paella»

Varm ostesufflé

Lammestek med urter

Dillsild

Crema catalana

Helstekt sitronkylling

Sherryfromasj

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Nykokt hummer

Lammegryte

Kalvefrikassé

Karamellpudding

Bringebærmoussekake

Mortensand

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Rabarbraterte