Skip to content

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Sviskeiskrem

«Tagine» – marokkansk lammegryte

«Pavlova» – Marengskake

Butterdeigsinnbakt laks

Bringebærmoussekake

Gresskarpai

Elgkarbonader

Lammestek med urter

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Fransk eplestang

Helstekt piggvar

Multekrem i krumkaker

Irish stew

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Syltede moreller

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Vannbakkelskringle

Megaburger

Sherryfromasj

Flamberte bananer

Helstekt kalveentrecôte

Nykokt hummer

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Oberstinnesild

Dronning Mauds fromasj

Pølsefest

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Sydfransk lammerygg

Hummersalat

Aspargessøndag

Gratinert hummer

Pinnekjøtt med rotmos

Mokkakake

Rådyrstek

«Paella»

Hjortestek

Svinenakke bakt i Rømertopf

Rømmevafler

Grillet entrecôte

Helstekt sitronkylling

Julegrøt

Friterte frukter

Vegetarsøndag

Bringebærbløtekake

Svinekam fylt med tørkede frukter

Grillet lammeribbe

Kalvefrikassé

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Langtidsbakt lammebog

Tjukkmelk med jordbær og mango

Kokt røkt lammelår

Krydderglasert ribbe

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

17. mai med kokt laks

Lammegryte

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Ferskt kjøtt

Tilslørte bondepiker

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

«Ris a la mande» – Riskrem

Nataschas grytebakte shortribs

Brødpudding

Påskeis-parfait

Syltede pærer

Rabarbraterte

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Rabarbramandelkake

Dillkokte kreps

Butterdeigsterter

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Mortensand

Luftig sjokolademousse

Lakrissyltede plommer

Fårikål

Innbakt morellpai

Lammekofta

Eplekompott

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Dillsild

Karamellpudding

Multeiskrem

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Grillet laks med Choronsaus

Ovnsstekt landkylling

Varm ostesufflé

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Kremet hummersuppe

Ovnsbakte epler

Gravet makrell

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Crema catalana

Varm sjokoladekake

Andeconfit med solbærsaus

Sennepssild

Saftige kjøttkaker

Viddas finnbiff

Napoleonskake

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Appelsinmarinerte jordbær

Sitronfromasj på valnøttbunn

Pannekakelagkake

Karamelliserte pærer med nougatiskrem