Søk i listene F.eks.: torskSøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremLammestek med urterTjukkmelk med jordbær og mangoSvinenakke bakt i RømertopfGrillet laks med ChoronsausMulteiskremVarm ostesuffléLuftig sjokolademousseNystekte Vestlandssveler med rørte bærRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeKaramellpuddingHjortestekFriterte frukterIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærMultekrem i krumkakerBringebærbløtekakeFerskt kjøtt«Thanksgiving» – helstekt kalkunCrema catalanaVegetarsøndagFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausFårikålGravet makrellBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisLammekoftaPannekakelagkakeOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsFransk eplestangJulegrøtPølsefestSyltede morellerFlamberte bananerLangtidsbakt lammebogLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett«Pavlova» – MarengskakeMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausMortensandVarm sjokoladekakeDronning Mauds fromasjKaramelliserte pærer med nougatiskremFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderTilslørte bondepikerKryddersild med eple- og pepperrotdressingFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskremAndeconfit med solbærsausSymfoni på kokt lettsaltet svineskankDillsild«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerMokkakakeHummersalatSherryfromasjLammegryteNapoleonskake«Verdens beste» – KvæfjordkakeNykokt hummer«Ris a la mande» – RiskremKefir panna cotta med blåbærsuppeRømmevaflerSvinekam fylt med tørkede frukterRabarbraterte«Tagine» – marokkansk lammegryte«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremHelstekt piggvarSitronfromasj på valnøttbunnHelstekt kalveentrecôteOvnsbakte eplerMegaburgerPinnekjøtt med rotmosNataschas grytebakte shortribsAspargessøndagDronning Mauds sufflerte pannekakerPåskeis-parfaitGrillet lammeribbeGrillet entrecôte«Paella»Kremet hummersuppeButterdeigsterterStekt fersk marinert sild med karrisalatSydfransk lammeryggHelstekt sitronkyllingAppelsinmarinerte jordbærSennepssildKalvefrikasséLun eplekake med mandler og kanelkremKokt røkt lammelårSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtOvnsstekt landkyllingKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørRabarbramandelkakeHonning og sennepsglasert hamburgerryggBrødpuddingBringebærmoussekakePias deilige lune «Æbleskiver»ElgkarbonaderSitronterte fra Menton med myk marengsDillkokte krepsRibbe med frikadeller, surkål og brun sausSjokoladebonnet på pistasjbunnKrydderglasert ribbeBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteVannbakkelskringleSviskeiskremInnbakt morellpaiLakrissyltede plommerButterdeigsinnbakt laksSaftige kjøttkaker17. mai med kokt laksOvnsbakt klippfisk á la BacalaoGresskarpaiGrytestekt rypemiddag i fløtesausSyltede pærerViddas finnbiffGratinert hummerEplekompottOberstinnesildSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaRådyrstekIrish stew Twitter Facebook LinkedIn Email