Skip to content

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Lammestek med urter

Tjukkmelk med jordbær og mango

Svinenakke bakt i Rømertopf

Grillet laks med Choronsaus

Multeiskrem

Varm ostesufflé

Luftig sjokolademousse

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Karamellpudding

Hjortestek

Friterte frukter

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Multekrem i krumkaker

Bringebærbløtekake

Ferskt kjøtt

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Crema catalana

Vegetarsøndag

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Fårikål

Gravet makrell

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Lammekofta

Pannekakelagkake

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Fransk eplestang

Julegrøt

Pølsefest

Syltede moreller

Flamberte bananer

Langtidsbakt lammebog

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

«Pavlova» – Marengskake

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Mortensand

Varm sjokoladekake

Dronning Mauds fromasj

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Tilslørte bondepiker

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Andeconfit med solbærsaus

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Dillsild

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Mokkakake

Hummersalat

Sherryfromasj

Lammegryte

Napoleonskake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Nykokt hummer

«Ris a la mande» – Riskrem

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Rømmevafler

Svinekam fylt med tørkede frukter

Rabarbraterte

«Tagine» – marokkansk lammegryte

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Helstekt piggvar

Sitronfromasj på valnøttbunn

Helstekt kalveentrecôte

Ovnsbakte epler

Megaburger

Pinnekjøtt med rotmos

Nataschas grytebakte shortribs

Aspargessøndag

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Påskeis-parfait

Grillet lammeribbe

Grillet entrecôte

«Paella»

Kremet hummersuppe

Butterdeigsterter

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sydfransk lammerygg

Helstekt sitronkylling

Appelsinmarinerte jordbær

Sennepssild

Kalvefrikassé

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Kokt røkt lammelår

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Ovnsstekt landkylling

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Rabarbramandelkake

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Brødpudding

Bringebærmoussekake

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Elgkarbonader

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Dillkokte kreps

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Krydderglasert ribbe

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Vannbakkelskringle

Sviskeiskrem

Innbakt morellpai

Lakrissyltede plommer

Butterdeigsinnbakt laks

Saftige kjøttkaker

17. mai med kokt laks

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Gresskarpai

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Syltede pærer

Viddas finnbiff

Gratinert hummer

Eplekompott

Oberstinnesild

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Rådyrstek

Irish stew