Skip to content

Grillet entrecôte

Ferskt kjøtt

Eplekompott

Tjukkmelk med jordbær og mango

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Krydderglasert ribbe

Hummersalat

Langtidsbakt lammebog

Lammegryte

Julegrøt

Nataschas grytebakte shortribs

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Varm sjokoladekake

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Oberstinnesild

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Sydfransk lammerygg

Dillkokte kreps

Fårikål

Multekrem i krumkaker

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

«Ris a la mande» – Riskrem

Nykokt hummer

Gresskarpai

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Lammestek med urter

Sitronfromasj på valnøttbunn

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Sviskeiskrem

17. mai med kokt laks

Pannekakelagkake

Saftige kjøttkaker

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Fransk eplestang

Crema catalana

Flamberte bananer

Helstekt sitronkylling

Hjortestek

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Mokkakake

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Luftig sjokolademousse

Påskeis-parfait

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Vegetarsøndag

Grillet lammeribbe

«Paella»

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Mortensand

Andeconfit med solbærsaus

Ovnsstekt landkylling

Appelsinmarinerte jordbær

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Sennepssild

Gratinert hummer

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

«Pavlova» – Marengskake

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Syltede pærer

Kremet hummersuppe

Butterdeigsterter

Helstekt kalveentrecôte

Ovnsbakte epler

Svinekam fylt med tørkede frukter

Svinenakke bakt i Rømertopf

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Megaburger

Karamellpudding

Vannbakkelskringle

Rådyrstek

Dronning Mauds fromasj

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Kokt røkt lammelår

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Pølsefest

Kalvefrikassé

Dillsild

Syltede moreller

Butterdeigsinnbakt laks

Bringebærmoussekake

Irish stew

Rabarbramandelkake

Innbakt morellpai

Rabarbraterte

Elgkarbonader

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Tilslørte bondepiker

Rømmevafler

Gravet makrell

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Multeiskrem

Pinnekjøtt med rotmos

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Helstekt piggvar

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Friterte frukter

Brødpudding

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Viddas finnbiff

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Aspargessøndag

Lakrissyltede plommer

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Bringebærbløtekake

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Sherryfromasj

Varm ostesufflé

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Grillet laks med Choronsaus

Napoleonskake

Lammekofta