Søk i listene F.eks.: torskSøkAlleVinter - hovedretterVinter - desserterVår - hovedretterVår - desserterSommer - hovedretterSommer - desserterHøst - hovedretterHøst - desserterJuleretterFlamberte bananerPølsefestFarsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydderIrish stewKryddersild med eple- og pepperrotdressingCrema catalanaSaftige kjøttkaker«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsakerKefir panna cotta med blåbærsuppeIskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbærVarm ostesuffléRømmevaflerSherryfromasjGrillet laks med ChoronsausBringebærmoussekakeGravet makrellKokt røkt lammelårMokkakakeHummersalatTjukkmelk med jordbær og mangoPannekakelagkake17. mai med kokt laksSyltede pærerNykokt hummerKaramellpuddingRislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømmeSjokoladebonnet på pistasjbunnSymfoni på kokt lettsaltet svineskank«Paella»SennepssildVarm sjokoladekakeSydfransk lammeryggBlackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatirisAspargessøndagKremet hummersuppeMulteiskremVegetarsøndagVannbakkelskringleFerskt kjøttSmuldrepai med pærer og vaniljeyoghurtGrillet lammeribbeMegaburgerDillsildHelstekt sitronkyllingHjortestekSnøegg i vanilje- og yoghurtsuppeSvinenakke bakt i RømertopfOvnsstekt landkylling«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankremGresskarpaiFransk eplestang«Verdens beste» – KvæfjordkakePias deilige lune «Æbleskiver»Stekt fersk marinert sild med karrisalatSviskeiskremHonning og sennepsglasert hamburgerryggButterdeigsterterRibbe med frikadeller, surkål og brun sausOberstinnesildInnbakt morellpaiHelstekt piggvarLakrissyltede plommerBrødpuddingFlamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskremMultekrem i krumkakerBouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryteLuftig sjokolademousseMorsdag med pannestekt torskerygg og rekesausBringebærbløtekake«Thanksgiving» – helstekt kalkunJulegrøtNystekte Vestlandssveler med rørte bærDronning Mauds sufflerte pannekakerLutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfettLangtidsbakt lammebogLammekoftaHelstekt kalveentrecôteNapoleonskakeNataschas grytebakte shortribsPinnekjøtt med rotmos«Ris a la mande» – RiskremGrillet entrecôteRabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekremGrillet ølkylling med squash, løk og paprikaAndeconfit med solbærsausKokt torsk med lever, rogn og sørlandssmørSvinekam fylt med tørkede frukterLammestek med urterSitronterte fra Menton med myk marengsFårikålKaramelliserte pærer med nougatiskremOvnsbakte eplerPåskeis-parfaitRabarbraterteAppelsinmarinerte jordbærGrytestekt rypemiddag i fløtesausOvnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengsSitronfromasj på valnøttbunnOvnsbakt klippfisk á la BacalaoTilslørte bondepikerRådyrstekDronning Mauds fromasjDillkokte krepsSyltede morellerKrydderglasert ribbeEplekompott«Tagine» – marokkansk lammegryteKalvefrikasséRabarbramandelkakeLun eplekake med mandler og kanelkrem«Pavlova» – MarengskakeMortensandLammegryteElgkarbonaderFinancier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsausViddas finnbiffGratinert hummerButterdeigsinnbakt laksFriterte frukter Twitter Facebook LinkedIn Email