Skip to content

Flamberte bananer

Pølsefest

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Irish stew

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Crema catalana

Saftige kjøttkaker

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Varm ostesufflé

Rømmevafler

Sherryfromasj

Grillet laks med Choronsaus

Bringebærmoussekake

Gravet makrell

Kokt røkt lammelår

Mokkakake

Hummersalat

Tjukkmelk med jordbær og mango

Pannekakelagkake

17. mai med kokt laks

Syltede pærer

Nykokt hummer

Karamellpudding

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

«Paella»

Sennepssild

Varm sjokoladekake

Sydfransk lammerygg

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Aspargessøndag

Kremet hummersuppe

Multeiskrem

Vegetarsøndag

Vannbakkelskringle

Ferskt kjøtt

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Grillet lammeribbe

Megaburger

Dillsild

Helstekt sitronkylling

Hjortestek

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Svinenakke bakt i Rømertopf

Ovnsstekt landkylling

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Gresskarpai

Fransk eplestang

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Sviskeiskrem

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Butterdeigsterter

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Oberstinnesild

Innbakt morellpai

Helstekt piggvar

Lakrissyltede plommer

Brødpudding

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Multekrem i krumkaker

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Luftig sjokolademousse

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Bringebærbløtekake

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Julegrøt

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Langtidsbakt lammebog

Lammekofta

Helstekt kalveentrecôte

Napoleonskake

Nataschas grytebakte shortribs

Pinnekjøtt med rotmos

«Ris a la mande» – Riskrem

Grillet entrecôte

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Andeconfit med solbærsaus

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

Svinekam fylt med tørkede frukter

Lammestek med urter

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Fårikål

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Ovnsbakte epler

Påskeis-parfait

Rabarbraterte

Appelsinmarinerte jordbær

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Sitronfromasj på valnøttbunn

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Tilslørte bondepiker

Rådyrstek

Dronning Mauds fromasj

Dillkokte kreps

Syltede moreller

Krydderglasert ribbe

Eplekompott

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Kalvefrikassé

Rabarbramandelkake

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

«Pavlova» – Marengskake

Mortensand

Lammegryte

Elgkarbonader

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Viddas finnbiff

Gratinert hummer

Butterdeigsinnbakt laks

Friterte frukter