4 personer
1 kg kjøttdeig eller 850 gram oksehøyrygg og 150 gram svinespekk
100 g lagret Jarlsberg eller annen gulost
¼ hode snittet issalat
100 g bacon
4 modne avokado
1 dl sylteagurk i skiver
1 dl firkorn
20 g linfrø
20 g sesamfrø
1 dl kefir
2 ss sesamfrø
4 plommetomater
1 dl majones
1 ½ dl ketchup
¼ dl barbequesaus
1 ts tabascosaus
1 boks hakkede tomater
1 dl barbequesaus
2 ss akasiehonning
½ ts timian
1 chipotle (tørket røkt chili)
150 g cheddar
2 vårløk
½ agurk
4 ss limesaft
2 ss hakket chili
1,2 dl frisk og hakket koriander
1 dl crème fraîche eller rømme
¼ l yoghurt naturell
1 ¼ dl øl
¼ kg hvitkål eller sommerkål
¼ dl hvitvinseddik
1 ss hakket mint
1 gulrot
½ grønt eple
200 g nykål
½ dl majones
½ dl seterrømme
1 ½ ss Worcestersaus
½ dl HP-saus
6 løk
1 ss brunt sukker
3 ½ ss sitronsaft
1 ts sennepsfrø
2 røde paprika
3 plommetomater
3 dl grovhakket flatpersille
4 fedd hvitløk
1/2 ts cayennepepper
½ squash
1 ts sennepsfrø
1 chili i strimler
1 moden mango
1 ss mangochutney
1 ts revet ingefær