2 kg medisterdeig med ca 20 % fett
2 ss potetmel
1 ts malt ingefær
1 ½ ts malt muskatnøtt
1 ts malt kanel
1 ts malt nellik
100 g svinetarm
2 kg hjortekjøtt eller annet viltkjøtt
300 g spekk
4 ss potetmel
2 ts finhakket einerbær
2 løk
8 fedd hvitløk
1 ts timian
100 g fåretarm
4 dl fløte
1 ½ kg hvitkål
½ dl hvitvinseddik
½ kg rødkål
½ dl sitronsaft
1 ts malt stjerneanis
1 ts fenikkelfrø
2 ts korianderfrø
1 ts cayennepepper
2 ss tomatpuré
2 ss brunt sukker
3 dl hvitvinseddik
3 bokser hermetiserte tomater
1 dl honning
6 ss sennepsfrø
2 dl sennepsfrø malt til fint pulver
2 ss tørket estragon
½ kg finhakket løk