skip to Main Content

Nataschas grytebakte shortribs

Ribbe med frikadeller, surkål og brun saus

Brødpudding

Appelsinmarinerte jordbær

Gravet makrell

«Rumtopf» – Sommerens og høstens rommarinerte bær med krokankrem

Symfoni på kokt lettsaltet svineskank

Helstekt kalveentrecôte

Pannekakelagkake

Ferskt kjøtt

Vannbakkelskringle

Pias deilige lune «Æbleskiver»

Bouillabaisse, sydfransk fisk- og skalldyrgryte

Pinnekjøtt med rotmos

Tjukkmelk med jordbær og mango

Sherryfromasj

Stekt fersk marinert sild med karrisalat

Multekrem i krumkaker

Varm sjokoladekake

«Thanksgiving» – helstekt kalkun

Rådyrstek

Grillet laks med Choronsaus

Crema catalana

«Tagine» – marokkansk lammegryte

Gresskarpai

Lutefisk med ertepuré, sennepsaus og baconfett

Ovnsbakt klippfisk á la Bacalao

Pølsefest

Varm ostesufflé

Kremet hummersuppe

Butterdeigsinnbakt laks

Smuldrepai med pærer og vaniljeyoghurt

Mokkakake

Friterte frukter

Dronning Mauds sufflerte pannekaker

Nystekte Vestlandssveler med rørte bær

Dronning Mauds fromasj

Sitronterte fra Menton med myk marengs

Lammegryte

Grillet ølkylling med squash, løk og paprika

Syltede moreller

Viddas finnbiff

Lammestek med urter

Kokt torsk med lever, rogn og sørlandssmør

17. mai med kokt laks

Tilslørte bondepiker

Flamberte multer i akevitt servert med hasselnøttiskrem

Elgkarbonader

Kefir panna cotta med blåbærsuppe

Kalvefrikassé

Saftige kjøttkaker

Sviskeiskrem

«Pavlova» – Marengskake

Nykokt hummer

Financier – fransk mandelkake med bringebær og kanelsaus

Sydfransk lammerygg

«Paella»

Ovnsbakte epler

Innbakt morellpai

Bringebærmoussekake

Dillkokte kreps

Julegrøt

Hummersalat

Vegetarsøndag

Lammekofta

Multeiskrem

Sjokoladebonnet på pistasjbunn

Grytestekt rypemiddag i fløtesaus

Påskeis-parfait

Farsdagsbiff servert med fire sauser og hjemmelaget pommes chips med urtekrydder

Hjortestek

Lun eplekake med mandler og kanelkrem

Bringebærbløtekake

Rabarbramandelkake

Flamberte bananer

«Verdens beste» – Kvæfjordkake

«Ris a la mande» – Riskrem

Rislapper med rørte bringebær og pisket vaniljerømme

Fårikål

Helstekt piggvar

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Karamelliserte pærer med nougatiskrem

Oberstinnesild

Ovnsbakte friske bær med mandel- og rosinmarengs

Aspargessøndag

Svinekam fylt med tørkede frukter

Megaburger

Snøegg i vanilje- og yoghurtsuppe

Karamellpudding

Luftig sjokolademousse

Langtidsbakt lammebog

Sitronfromasj på valnøttbunn

Rabarbraterte

Krydderglasert ribbe

Helstekt sitronkylling

Grillet entrecôte

Iskald rabarbragrøt med vaniljefromasj og jordbær

Dillsild

Irish stew

Gratinert hummer

Fransk eplestang

Blackened breiflabb med søtlig soyasaus, syltet sommerkål, ananassalsa og basmatiris

Kokt røkt lammelår

Svinenakke bakt i Rømertopf

Lakrissyltede plommer

Rabarbra- og jordbærtiramisu med mascarponekrem

Andeconfit med solbærsaus

Butterdeigsterter

Napoleonskake

Rømmevafler

«Meatloaf» – Kjøttpudding fylt med grønnsaker

Morsdag med pannestekt torskerygg og rekesaus

Eplekompott

Sennepssild

Honning og sennepsglasert hamburgerrygg

Syltede pærer

Ovnsstekt landkylling

Grillet lammeribbe

Mortensand